Bekötnek még valódi vezetékes telefont, vagy már csak a netes/modemes cuccot?
Egyáltalán milyen mérnök az, aki ilyen táptalajt ad a hipochondereknek?
Kertészmérnök?
"Ezzel azt próbálom érzékeltetni, hogy a készüléktől távolabb még az állandó "háttérsugárzás" is jóval nagyobb, úgyhogy felesleges emiatt aggódni."
Nem értem, hogy lehet a háttérsugárzás nagyobb a készüléktől távolabb, mint a háttérsugárzás a készülék mellett+a készülék sugárzása.
Én ezt nem tudtam értelmezni.
Amit nem értek szintén, hogy ha tudjuk, hogy az eszközök sugároznak, és a sugárzás mérhető, akkor miért csodálkozunk, hogy ha megmérjük, akkor ott van.
De nyugodtan magyarázd el, mert kíváncsi vagyok.
Mert talán próbáltam rövidebben fogalmazni, az ember azt hinné, hogy úgyis nyilvánvaló.
Az idézőjelbe tett "háttérsugárzás" jelképezi a mindenhol jelenlévő rádió stb. kommunikációk állandó szintjét, ami mindenhol egyforma, mondjuk egy szobán belül.
De ha te leraksz egy modemet, routert (nem Wifi), onnan pár méter távolságra az már olyan gyenge sugárzást produkál, hogy az gyengébb a rádióadók stb. jelétől is.
Pedig hát azok sem arról nevezetesek, hogy például a Kossuth rádió megöli az embereket, ez elég nevetséges.
Mobiltorony is távolról már semmi az embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!