Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Bekötnek még valódi vezetékes...

Bekötnek még valódi vezetékes telefont, vagy már csak a netes/modemes cuccot?

Figyelt kérdés

2019. máj. 10. 23:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Hát sajnos magyarorszagon már mindenhol van sugárzás mert mindenhol van tv adás meg mobil térerő.

Valami elhagyatottabb szigetet nézz.

2019. máj. 11. 19:34
 12/23 anonim ***** válasza:

"nem kell a fölösleges sugárzás."

Ha nem kell, akkor nem kapsz. Ennyi. Ha nem fizetsz elő netre, még véletlenül sem lesz neted. A modem nem egyenő a wifivel.

2019. máj. 11. 20:30
 13/23 anonim ***** válasza:
Hogy ne kapna ? A tévé adás is sugárzás attól hogy nem fogja azt meg van. A GSM is hiába nincs telefonja a jelszint megvan körülötte .
2019. máj. 11. 20:59
 14/23 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, h mindenhol van sugárzás, pont ezért nem akarom még tetézni.
2019. máj. 11. 21:53
 15/23 anonim ***** válasza:

A modem, illetve digitális elosztónak nevezett egység, Wifi nélkül nem sugároz annyira, mint laikusok képzelik.

Ha közel raksz hozzá egy AM-rádiót, akkor hallatszanak az impulzusok, kicsit távolabb már semmi.

Ezzel azt próbálom érzékeltetni, hogy a készüléktől távolabb még az állandó "háttérsugárzás" is jóval nagyobb, úgyhogy felesleges emiatt aggódni.

De alapvetően felesleges is ezen rugózni, semmiből nem tart felhívni a szolgáltatót és megkérdezni.

Az talán kellemetlennek tűnik, hogy nincs alapsávi kapcsolat (azaz áramszünet esetén nincs telefon), noha én egy 12 V-os akkuval azt is meg tudnám oldani, de kár ezen tipródni szerintem.

Mobiltelefonra van olyan csomag, ami párezer Ft feltöltéssel 1 évig érvényes.

Az elektromágneses sugárzástól való félelmet pedig úgy fogd fel, hogy szakmai szemmel nézve egy buta dolog.

-------------------

A hozzászólás írója rádiótechnikával, elektronikával iskolás kora óta foglalkozó szakmabeli.

2019. máj. 12. 09:14
 16/23 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat mindenkinek. Mérettem már sugárzást szakemberrel, és nem volt semmi, bőven kimutatható volt. Azt nem értem, hogy lehetne nagyobb a háttérsugárzás máshol, mint a készülék közelében lévő sugárzás, talán elnyeli a háttérsugárzást a modem? xD

Hogy mi a buta dolog, arról megoszlanak a vélemények, az én nézetem az, hogy a rák nem a semmitől lesz. Az azbesztről is azt mondták a szakértők évtizedekig, hogy ártalmatlan.

A szolgáltatókkal kapcs.az a tapasztalatom, h nehéz velük kommunikálni,reméltem, hogy itt lesz valaki, akinek van tapasztalata konkrét céggel,aki megcsinálta.:)

2019. máj. 12. 11:14
 17/23 anonim ***** válasza:

# 16

Ismerjük az ilyen "szakembereket", valami mentalista volt és telepatikus?

2019. máj. 12. 13:42
 18/23 anonim ***** válasza:
2019. máj. 12. 15:13
 19/23 A kérdező kommentje:
mérnök volt :D
2019. máj. 12. 19:59
 20/23 anonim ***** válasza:

Milyen műszerrel lett mérve az a sugárzás?

"Azt nem értem, hogy lehetne nagyobb a háttérsugárzás máshol, mint a készülék közelében lévő sugárzás, talán elnyeli a háttérsugárzást a modem?"

Többször is elolvastam ezt a mondatot, de feladom, ez egy értelmezhetetlen butaság.

2019. máj. 12. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!