Bekötnek még valódi vezetékes telefont, vagy már csak a netes/modemes cuccot?
Hát sajnos magyarorszagon már mindenhol van sugárzás mert mindenhol van tv adás meg mobil térerő.
Valami elhagyatottabb szigetet nézz.
"nem kell a fölösleges sugárzás."
Ha nem kell, akkor nem kapsz. Ennyi. Ha nem fizetsz elő netre, még véletlenül sem lesz neted. A modem nem egyenő a wifivel.
A modem, illetve digitális elosztónak nevezett egység, Wifi nélkül nem sugároz annyira, mint laikusok képzelik.
Ha közel raksz hozzá egy AM-rádiót, akkor hallatszanak az impulzusok, kicsit távolabb már semmi.
Ezzel azt próbálom érzékeltetni, hogy a készüléktől távolabb még az állandó "háttérsugárzás" is jóval nagyobb, úgyhogy felesleges emiatt aggódni.
De alapvetően felesleges is ezen rugózni, semmiből nem tart felhívni a szolgáltatót és megkérdezni.
Az talán kellemetlennek tűnik, hogy nincs alapsávi kapcsolat (azaz áramszünet esetén nincs telefon), noha én egy 12 V-os akkuval azt is meg tudnám oldani, de kár ezen tipródni szerintem.
Mobiltelefonra van olyan csomag, ami párezer Ft feltöltéssel 1 évig érvényes.
Az elektromágneses sugárzástól való félelmet pedig úgy fogd fel, hogy szakmai szemmel nézve egy buta dolog.
-------------------
A hozzászólás írója rádiótechnikával, elektronikával iskolás kora óta foglalkozó szakmabeli.
Köszi a válaszokat mindenkinek. Mérettem már sugárzást szakemberrel, és nem volt semmi, bőven kimutatható volt. Azt nem értem, hogy lehetne nagyobb a háttérsugárzás máshol, mint a készülék közelében lévő sugárzás, talán elnyeli a háttérsugárzást a modem? xD
Hogy mi a buta dolog, arról megoszlanak a vélemények, az én nézetem az, hogy a rák nem a semmitől lesz. Az azbesztről is azt mondták a szakértők évtizedekig, hogy ártalmatlan.
A szolgáltatókkal kapcs.az a tapasztalatom, h nehéz velük kommunikálni,reméltem, hogy itt lesz valaki, akinek van tapasztalata konkrét céggel,aki megcsinálta.:)
# 16
Ismerjük az ilyen "szakembereket", valami mentalista volt és telepatikus?
Milyen műszerrel lett mérve az a sugárzás?
"Azt nem értem, hogy lehetne nagyobb a háttérsugárzás máshol, mint a készülék közelében lévő sugárzás, talán elnyeli a háttérsugárzást a modem?"
Többször is elolvastam ezt a mondatot, de feladom, ez egy értelmezhetetlen butaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!