Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Toroid transzformátor?

Toroid transzformátor?

Figyelt kérdés
Tudna valaki linket adni egy olyan transzformátorhoz ami a 230 bemeneti feszültségből csinál 42V 6A, 2x15V 0,5A és 2x8V 0,5A.. Ha lehet toroid transzformátort szeretnék, de jó akármilyen ami jó állapotban van. Válaszokat előre is köszönöm

2019. ápr. 4. 10:35
 1/5 repulo ***** válasza:

Hát, én inkább valami ilyen helyen kérdezősködnék:

[link]

2019. ápr. 4. 10:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Túl sok a feltétel, pont ilyet esetleg úgy lehetne találni, ha ez egy gyári készüléktípus trafója, amit elfelejtettél megemlíteni.
2019. ápr. 4. 11:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Ez a típusú trafó egy tápegységhez kellene, és örülnék ha nem nekem kellene ezt megtekercselni :D
2019. ápr. 4. 17:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem kell neked tekerni, de akkor szakműhelyben kell megrendelni, mert pont ilyet készen nem fogsz találni.

Tápegység-tápegység, még mindig nem fogalmazol egyértelműen, hogy egyedi példány vagy gyári készülék tápegysége.

2019. ápr. 4. 17:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Labortápegység 0-50V, 0-5A, én készülök ezt megépíteni egy bekötési ábrából amit megbízható helyen találtam és érettségi munkának szánom néhány plusz dologgal.
2019. ápr. 4. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!