Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A EMAG-nál az elállás és a...

A EMAG-nál az elállás és a garancia mennyire flottul intézhető?

Figyelt kérdés

#online #boll
2019. ápr. 2. 12:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak óvatosan, mert az Emag csak gyűjtőoldal, amikor veszel valamit mindig nézd meg melyik cégtől veszed, mert ha valami van jó eséllyel Romániába kell visszaküldeni a cuccost.
2019. ápr. 2. 12:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Vagy Szlovákiába.
2019. ápr. 2. 15:18
 3/4 Evengelier válasza:

Én tapasztalatból mondom, hogy az EMAG-nál készülj fel arra, hogy ha ott rendelsz valamit és esetleg garanciát kell intézned a hajadat fogod tépni.

Vettem tőlük egyszer egy nem éppen kisméretű SAMSUNG TV-t, 1 éven belül beszart. Na mondom akkor telefon, mail stb stb stb, hogy a háztól házig garit intézzem, MERT HOGY VOLT RAJTA!!! 3 nap szabimba került, mert soha nem tudták odaküldeni a futárt akkor amikor nekem jó lett volna, sőt. A megbeszélt időpontban vártam otthon, ere nem jött. Mire végre nagy nehezen elvitték, majd 3 hetet kellett várni mire visszakaptam. Visszaszállításnál meg megint csak nem akkor jött a futár amikorra meg volt beszélve. Nem győztem kéretőzni a munkahelyemről. Szóval ha jót akarsz magadnak, az EMAG-ot úgy felejted el ahogy van. Szar link szolgáltatás az egész.

2019. ápr. 8. 07:55
 4/4 anonim válasza:
Nekem elállás volt. Turmixgepet vettem, de nem tetszett. Simán ment minden. Elvitték, a pénzt visszaadták.
2019. ápr. 9. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!