A EMAG-nál az elállás és a garancia mennyire flottul intézhető?
Én tapasztalatból mondom, hogy az EMAG-nál készülj fel arra, hogy ha ott rendelsz valamit és esetleg garanciát kell intézned a hajadat fogod tépni.
Vettem tőlük egyszer egy nem éppen kisméretű SAMSUNG TV-t, 1 éven belül beszart. Na mondom akkor telefon, mail stb stb stb, hogy a háztól házig garit intézzem, MERT HOGY VOLT RAJTA!!! 3 nap szabimba került, mert soha nem tudták odaküldeni a futárt akkor amikor nekem jó lett volna, sőt. A megbeszélt időpontban vártam otthon, ere nem jött. Mire végre nagy nehezen elvitték, majd 3 hetet kellett várni mire visszakaptam. Visszaszállításnál meg megint csak nem akkor jött a futár amikorra meg volt beszélve. Nem győztem kéretőzni a munkahelyemről. Szóval ha jót akarsz magadnak, az EMAG-ot úgy felejted el ahogy van. Szar link szolgáltatás az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!