Nem fizettem a postásnak, mert itthon sem voltam, mégis megkaptam a csomagot. Wtf? :D
Figyelt kérdés
Tegnap vettem egy videokártyát egy magánszemélytől aki postán adta fel a csomagot utánvétellel nagy betűkkel rá is volt írva hogy a CÍMZETT FIZET... Kaptam is mai nap az SMS-t hogy az MPL kézbesítette a csomagomat.. csodálkoztam is, hogy majd na el kell menjek a postára átvenni, de mikor hazaértem, akkor ott fogadott a kari a postaládában... Irgalmatlanul elcsodálkoztam, hogy ki vehette át, mert senki sem volt itthon, és elvileg addig nem adhatta volna oda a postás amíg nincs a csomag kifizetve.. Ilyenkor mi a teendő? Már ki sem kell fizetnem? Levonják szegény postás fizujából azt az amúgy csak pár ezer forintot?2018. febr. 13. 17:23
1/5 anonim válasza:
Elnézte , a család biztos nem fizetett . Jelezd az eladónak és utald át neki erről legyen papír stb . A posta ezek után meg az eladó sem követelhet .
2/5 anonim válasza:
Várj 1-2 napot, lehet keresni fog a futár, hogy nem fizettél.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! :)
2018. febr. 13. 19:19
4/5 Ypszilon1980 válasza:
Rendes tőled, hogy aggódsz, de szerintem a postát keresd fel és mondd el nekik, hogy valami nem stimmel, szerintem így korrekt.
5/5 anonim válasza:
A postás meg fog keresni, mert mikor végzett ki jött neki minuszba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!