2 hónapja itthon vagyok vizsgaidőszak miatt, mégis folyton beteg vagyok. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szülőmtől, tesómtól elkapom a betegséget, szörnyű. Ki sem gyógyulunk.
Anyám gyerekek között dolgozik.
2018. febr. 2. 07:42
1/5 anonim válasza:
Én is hónapok óta beteg vagyok, pedig voltam orvosnál amikor beteg lettem, de nem gyógyultam meg igazán.
Szerintem az is közre játszik,hogy ilyenkor vizsgaidőszakban sokat vagyunk otthon, stresszelünk, keveset mozgunk.
2/5 anonim válasza:
Ha ilyen semmi az immunrendszeretek így jártatok.
Én is gyerekekkel dolgozom, mégsem lesz beteg az egész család pláne nem folyamatosan.
3/5 anonim válasza:
Szedjetek TEVA C-vitamin rágótablettát immunrendzser erősítőnek, én egész vizsgaidőszakban azt szedtem.
4/5 anonim válasza:
Mindennap 1000 mg C-vitamin, vegyetek gyömbért, szuper immunerősítő, tudom nehéz egy házban kerülni a betegeket de próbáld meg eseteg vegyél patikában kapható maszkot, szellőztessetek napjában többször, ilyenkor a stressz is közre játszik, de valószínűleg az immunrendszeretek is nagyon gyenge, az is baj, hogy idén nem volt olyan hideg tél, hogy a vírusok bacik elpusztuljanak, ebben az enyhe időben meg pláne csak szaporodnak. Menj el naponta fél órát sétálni, lehet az is jót tenne.
5/5 A kérdező kommentje:
Ráadásul nekem sajnos ahányszor lázas vagyok, kijön a herpesz is. Elmondhatatlanul rossz, van, hogy több is.
Ráadásul hiába szedek vitaminokat, elég, ha nem mos kezet, vagy beleköhög a levegőbe. Akkor szedjetek 5.000 mg-t is.
2018. febr. 2. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!