Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nagyon megfáztam. Mikor este...

Nagyon megfáztam. Mikor este lefekszem, nem tudok aludni az orrdugulás miatt. Suliban is ehh. Dogánál folyton kijárok orrot fújni, itthon follyton tüsszögök. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

2017. nov. 4. 18:53
 1/5 anonim ***** válasza:
orvos felír orrcseppet
2017. nov. 4. 18:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Használj orrcseppet. Az iskolában miért nem a padban ülve fújod ki az orrod? Készíts oda egy százas csomag zsebkendőt, és tegyél a padba egy zacskót a használtaknak.
2017. nov. 4. 18:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Kezeld magad ! Én is elkaptam, 2-3 nap telt el és megyek belőle ki. A szám is szétrepedt már, kisebesedett.
2017. nov. 4. 19:01
 4/5 anonim ***** válasza:
iskolában ne fújjon orrot, feküdje ki otthon és ne fertőzzön meg mindenkit!
2017. nov. 4. 19:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez nem buli , írasd ki magad ki kell pihenni sok tea nyers gyümölcs , leves reszelt fokhagymával és friss levegőn futás izzadásig majd zuhany átöltözés . Orrod körül krémezd és szilárd dolgokat ne egyél .
2017. nov. 4. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!