Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Lakásriasztónak merter kód...

Lakásriasztónak merter kód hogyan is?

Figyelt kérdés

Tehát a lakásriasztómnak nem tudom a mester kódját amit egykor használtak az előző lakók!

Nincs be kötve se rendőrségre se sehova... csak elméletileg az ajtó felett szólalna meg a sziréna ha müködne!

DSC tipusrol van szó hogyan tudhatom meg a mesterkódot? Illetve valamilyen úton módon lehet resetelni és alap állásba tenni?

És hogyan köszi előre is!

2018. febr. 9. 20:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy hihetetlen lesz, amit javasolni fogok, de esetleg megkérdezni az előző tulajtól?
2018. febr. 9. 20:39
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem tudja mert nem is használta ! a központ meg van amikor elmegyünk mellette az érzékelők világítanak pirosan.

És ennyi kódot semmit nem tudunk , elméletileg nem is használták annyit tudok valami újra telepítés vagy újra programozás kellene de nem tudom hogyan ! :(

2018. febr. 9. 20:56
 3/5 anonim ***** válasza:
ezt próbáld meg: [link]
2018. febr. 9. 21:18
 4/5 A kérdező kommentje:

köszi ezt próbáljam meg ? Mindaddig, amíg az ADT telepítői kódja még mindig működik:

* 8 [telepítő kód] 007 [új master kód] # #

a mesterkód alapesetben 1234 123456 vagy 5555 ? :O Kérdés hogy jó e mert ha megszólal a szomszédok nem nagyon fognak örülni nekem! :O

2018. febr. 9. 21:25
 5/5 anonim ***** válasza:

"mert ha megszólal a szomszédok nem nagyon fognak örülni nekem! :O"

Az csak akkor szólal meg ha be van élesítve. De nincs.

Sikerült megoldani?

2022. júl. 6. 09:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!