Miért írja ki az msn hogy nincs megerősítva az e-mail címem ha már megtettem?
Figyelt kérdés
Most rakták fel az internetet a gépemre,meg a Windows Live Messenger-t, és az MSN címem freemailes, így azt írta ki hogy e-mail cím nincs megerősítve, beléptem az e-mailbe megerősítettem de még mindig azt írja ki hogy nincs megerősítve!Miért?Mit csináljak?így engem idegesít hogy nem tudom megváltoztatni a nevemet, mindig csak az e-mail címem van kint!SEGÍTSETEK!2010. jún. 3. 14:56
1/3 anonim válasza:
csinálj windowslive.com-os email címet mert általában a citromailes és a freemailes nem erősíti meg nekem kiis írta h nem tuggya megerősíteni énmár windowslive-os vagyok!:)
remélem segítettem.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!=D
Valójában már tárgytalan, mert másnapra már nem írta ki!:)
biztos csak idő kellett............de köszi:)
2010. jún. 28. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!