Kölcsönadtam barátomnak a windows telepítő CD-met felrakta a gépére majd beregisztrálta, nemsokkal én is megtettem de nem fogadta el a windows aktiválást pedig eredeti. A múltkor kiderült, hogy az a baj, hogy ő már regisztrált vele. Mit kell tennem?
Figyelt kérdés
Windows Xp Home Edition Sp2 (eredeti). Újraraktam ma is a gépet úgyhogy van megint 30 napom aktiválni de kéne erre vmi megoldás crack, vagy bármi ami aktiválná. Nagyon köszönöm előre a segítséget.2011. okt. 3. 18:48
1/5 anonim válasza:
Vevőszolgálat. Eleve az hogy odaadtad haverodnak. Ezt megszívtad mert jó eséllyel te azt már nem fogod használni.
2/5 2xSü válasza:
Mit kell tenned? Gondolom leginkább levonni a tanulságot.
A legegyszerűbb, ha beszerzel egy feltört XP-t. Torrent oldalakon találni fogsz. (Természetesen ez illegális.)
4/5 anonim válasza:
Jófej gyerek lehetsz, ha az eredeti oprendszereid serialját csak így kölcsön adogatod.
Ahogy már korábban írták, tanulj belőle.
És vágd szájba a haverod, mert aktiválni merte. :)
5/5 A kérdező kommentje:
Már megoldottam egy kis hackel :D de jó tudni, hogy a microsoft ezt ilyen okosan találta ki és nincs hivatalos megoldása, caskhogy én régebben is adtam kölcsön barátomnak és ő is aktiválta majd amikor én is mindkettőnknek jó volt. Hát itt nem de köszönöm
2011. okt. 4. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!