SOS? Mit csinálhattam?
Figyelt kérdés
Valamelyik nap gépeltem a facebook-ra, és véletlenül benyomhattam valamit, amitől az egész pici lett. Más nem, csak a facebook! Így nem tudom elolvasni mi van az oldalon! Segítség kellene!
Köszi
2010. jún. 2. 20:26
1/7 anonim válasza:
Felső menüsor...Nézet...Nagyítás.Hát így.Mindezt úgy hogy a f@szbuk legyen megnyitva.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi! De jelenleg csak Google Chorme-t tudok használni, de ezen nincs nézet! Mármint felül nem adja ki! Egyébként valamit a bal kezemmel nyomhattam meg, alul!
2010. jún. 2. 20:35
3/7 A kérdező kommentje:
Na nagynehezen meglett! köszi
2010. jún. 2. 20:35
4/7 anonim válasza:
Google chromenél ahova kell berni az oldalcímet, az mellett van egy ilyen lap féleség [a szerszám mellett], arra rákattintasz és ott arra, hogy szöveg mérete :)
7/7 anonim válasza:
Nagyon köszi minden választ, mert én is rányomtam, csak én tudtam mire : alt + -,*,_
Úgyhogy köszi a válaszadóknak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!