Inviteles router?
Invitel a szolgáltatónk. Nyáron kaptunk tőlük egy routert. Nem használtuk, mert pont előtte cseréltük le ami volt. Eladtam. Viszont írt a vevő, hogy akármit csinál, nem tud rajta netet csinálni.
Kérdésem lenne, hogy létezik az, hogy ezt a routert amit a szolgáltatótól kaptunk csak szintén egy másik Inviteles tudja használni?
"Nyáron kaptunk tőlük egy routert."
Érdekesen hangzik. Pontosan hogyan zajlott ez a folyamat? Csak mert amit a szolgáltató ad neked (router, modem, set-top box, stb.) az mind az ő tulajdonuk, csak relatív te használhatod. Ergo nincs jogod eladni.
Hát én ezt nem tudtam. Komolyan.
Hogy zajlott? Nyáron egy nap csengettek, GLS, kimentem, kezembe nyomta a csomagot, aláírtam, megnéztem mi az, honnan jött majd feltettem a szekény tetejére. Hónapokig elő sem vettem, csak most. Gondoltam ne álljon a szekrényben.
Szerződés bontáskor vissza kell szolgaltatnod nekik, különben ki kell majd fizetned.
Mi az előző szolgáltatónkkal megjártuk.. A router doboza nem volt már meg, és csak arra felszámoltak 1500Ft-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!