Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tudok egyszerre két...

Miért nem tudok egyszerre két számítógépet üzemeltetni az inviteles modemről?

Figyelt kérdés

Mindíg ki kell húzni és átdugni a másik gépből jövő net kábelt, mert olyankor a másik gépen nincs net vagy azt írja ,

hogy korlátozott tehát ilyen esetben sincs.

A kábel és a a modemen lévő slottok rendesen működnek és a kábel is jó!

Próbáltuk már ruterrel osztani de úgysem működik! :(

A válaszokat előre is köszönöm szépen!

És minden kedves válaszolónak kellemes ünnepeket kívánok!:)

2014. dec. 23. 13:09
 1/4 A kérdező kommentje:
Nehogy segítsetek, mert még a végén jót tesztek nekem!
2014. dec. 23. 17:17
 2/4 anonim válasza:
Segiteni nemtudok de ha ez vigasztal az inviteles wifis modemem ugyan ezt csinálja. Egy készüléket fekenged a wifire a többi is csatlakozik ugyan de azt jelzik hogy nincs internet kapcsolat.Szerintem ezt direkt csinálja az invitel. Most akarok reklamálni .Majd megirom mire mentem.
2015. jan. 5. 18:03
 3/4 anonim válasza:
Ma kijöttek az inviteltől kicserélték a modemet megoldodott a probléma a régi zyxel az új zte mostmàr minden tud csatlakozni .
2015. jan. 6. 19:47
 4/4 anonim válasza:
Mert az inviteles modem úgy van bekonfigolva, hogy 1 port az interneté, 3 port a tv-é. El szokták mondani, hogy ajánlják a saját routert, ha több számítógépen akarja használni az előfizető. A wifi is kényelmi szolgáltatás, nem arra van kitalálva az eszköz, ha valaki wifizni akar vegyen saját routert :)
2015. febr. 12. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!