S. O. S. Nagy vihar készülődik. Ki kell mindent húzni?
Figyelt kérdés
Ki tudna segíteni? Még nem csapott le, de olyan fekete az ég, hogy esti sötétség van. Azt hiszem, nagy vihar lesz. Tényleg ki kell ilyenkor mindent húzni? Vagy nem mindent (pl. hűtő?) És a tv-t pl. honnan? Csak a konnektorból vagy az antennakábelt is (kábeltv, kábelnet, kábeltel.)? Ugye tudja valaki a választ? Egyedül vagyok itthon, nem szeretném, ha baj lenne.
Előre is köszönöm!
2010. máj. 30. 14:01
21/21 anonim válasza:
nekem speckó elosztóm van, ami villámbiztos, notit csak abba dugom, mert sajnos nekem is volt már belőle bajom.TV-m nincs, a hűtő, a mikró meg a sütő talán túléli.
itt a 11ben is elég "szép" az idő.
anyámék fenn laknak a szoborparknál, gondolom ott se jobb a helyzet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!