S. O. S. Nagy vihar készülődik. Ki kell mindent húzni?
Ki tudna segíteni? Még nem csapott le, de olyan fekete az ég, hogy esti sötétség van. Azt hiszem, nagy vihar lesz. Tényleg ki kell ilyenkor mindent húzni? Vagy nem mindent (pl. hűtő?) És a tv-t pl. honnan? Csak a konnektorból vagy az antennakábelt is (kábeltv, kábelnet, kábeltel.)? Ugye tudja valaki a választ? Egyedül vagyok itthon, nem szeretném, ha baj lenne.
Előre is köszönöm!
Én is kiszoktam húzni majdnem mindent (kivéve hűtő). Notebook-ot is akksiról használom, nem hálózatról. Barátom főnökének a notija így ment tönkre, hogy valahol villám vágott le valahol és az ő notebookja meg kisült...
Egyébként én Dunaharasztiról írok, itt most dörög és villámlik. Azt néztem a neten, hogy Érden jég esett. Tényleg? Remélem nem ér ide, nagyon elborult most...bár arról jön, és láttam arra a felhőbe olyat, mint mikor jég van benne...
Semmit ne húzz ki!
Erre van a biztosítás.
Köszönöm a sok választ! Úgy tűnik, megúsztuk. Ahogy elkezdett zuhogni, máris sokkal világosabb lett. Nálunk nem volt jég, de már beszéltem egy martonvásári barátunkkal és ott volt jég is és náluk is egészen besötétedett. Úgy látszik arrafelé ment.
Most is borús, de csak kicsit esik, nem is dörög, vissza is dugtam gyorsan mindent :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!