S. O. S. Nagy vihar készülődik. Ki kell mindent húzni?
Ki tudna segíteni? Még nem csapott le, de olyan fekete az ég, hogy esti sötétség van. Azt hiszem, nagy vihar lesz. Tényleg ki kell ilyenkor mindent húzni? Vagy nem mindent (pl. hűtő?) És a tv-t pl. honnan? Csak a konnektorból vagy az antennakábelt is (kábeltv, kábelnet, kábeltel.)? Ugye tudja valaki a választ? Egyedül vagyok itthon, nem szeretném, ha baj lenne.
Előre is köszönöm!
Mi szinte mindent kihúzunk. (Egyszer, amikor anya kicsi volt, tőlük pár házal arrébb csapott be a villám.. óriás világosság volt, ahhoz foghatót még nem élt át. A ház teljesen leégett, így nem csoda, hogy anyu azóta fél a viharoktól...)
Egyébként merre laksz? Nálunk Hajdú-Biharban nagyon jó idő van, szerencsére:)
Érden (Bp.mellett). Egész nap szép idő volt itt is, de most nagyon beborult. Egyelőre csak nagyon dörög és zuhog, de nem látni nagy villámokat.
Ha a mellettünk (kb.15 m-re) lévő ház tetején az antennarúd jócskán túlnyúlik a mi házunk magasságán, akkor ugye az jobban vonzza a villámot? Nagyon be vagyok ... :(
Szia!
Érdi vagyok én is. Gondolom, már tapasztalod te is, hogy esik. :-( De sztem ez nem egy nagy vihar, és az ég sem sötét annyira, mintha este lenne. Szóval, valószínűleg nemsokára elvonul majd... Én nem húzok ki semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!