Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » S. O. S. Nagy vihar készülődik...

S. O. S. Nagy vihar készülődik. Ki kell mindent húzni?

Figyelt kérdés

Ki tudna segíteni? Még nem csapott le, de olyan fekete az ég, hogy esti sötétség van. Azt hiszem, nagy vihar lesz. Tényleg ki kell ilyenkor mindent húzni? Vagy nem mindent (pl. hűtő?) És a tv-t pl. honnan? Csak a konnektorból vagy az antennakábelt is (kábeltv, kábelnet, kábeltel.)? Ugye tudja valaki a választ? Egyedül vagyok itthon, nem szeretném, ha baj lenne.

Előre is köszönöm!

2010. máj. 30. 14:01
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
100%
Figyi,én nem húzok ki semmit,de ha téged megnyugtat,akkor nyugodtan kapd ki a tv-t,gépet,rádiót,apróságokat,de hűtőt nem kell.És csak a konnektorból.De nehogy szétszedd a házat:)
2010. máj. 30. 14:05
 2/21 A kérdező kommentje:
köszi :) jaj, már nagyon dörög és még sötétebb lett. Most már félek is :(
2010. máj. 30. 14:10
 3/21 anonim válasza:
49%
Hol laksz?
2010. máj. 30. 14:16
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Mi szinte mindent kihúzunk. (Egyszer, amikor anya kicsi volt, tőlük pár házal arrébb csapott be a villám.. óriás világosság volt, ahhoz foghatót még nem élt át. A ház teljesen leégett, így nem csoda, hogy anyu azóta fél a viharoktól...)

Egyébként merre laksz? Nálunk Hajdú-Biharban nagyon jó idő van, szerencsére:)

2010. máj. 30. 14:16
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig mindent ki szoktam húzni, még az antennakábelt is, főleg, ha azt látom tényleg nagy vihar közeleg. A családom szabályosan hülyének nézett emiatt. Aztán egyszer nem voltam itthon, jött a vihar, becsapott a villám és pápá televízió. Na akkor én nevettem rajtuk.
2010. máj. 30. 14:19
 6/21 A kérdező kommentje:

Érden (Bp.mellett). Egész nap szép idő volt itt is, de most nagyon beborult. Egyelőre csak nagyon dörög és zuhog, de nem látni nagy villámokat.

Ha a mellettünk (kb.15 m-re) lévő ház tetején az antennarúd jócskán túlnyúlik a mi házunk magasságán, akkor ugye az jobban vonzza a villámot? Nagyon be vagyok ... :(

2010. máj. 30. 14:20
 7/21 anonim ***** válasza:
49%
Jéé egy érdi:D én tárnoki vagyok :)
2010. máj. 30. 14:22
 8/21 anonim válasza:
Húzz ki mindent, és nyugodj meg!
2010. máj. 30. 14:28
 9/21 anonim ***** válasza:
Én a kábelt is kihúznám. Azon keresztül is csapott már be villám, és tönkrement a tv.
2010. máj. 30. 14:28
 10/21 anonim válasza:

Szia!

Érdi vagyok én is. Gondolom, már tapasztalod te is, hogy esik. :-( De sztem ez nem egy nagy vihar, és az ég sem sötét annyira, mintha este lenne. Szóval, valószínűleg nemsokára elvonul majd... Én nem húzok ki semmit.

2010. máj. 30. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!