2-éves hűségidős szerződés felmondás (1év letelt) lehetséges?
Talán ha felhívnád őket vagy hasonló, így megy ez..
De, amik voltak kedvezmények azokat az első perctől fogva behajtják rajtad a felmondásod napjáig.
Természetesen lemondhatod, de kötbért (nem biztos, hogy így nevezik) kell fizetned. A Telekomnál csináltam hasonlót, meglepődtem, amikor a 2 hónapja kötött 2 éves szerződést minimális kötbérrel tudtam felmondani. Ott tudtam meg, hogy szerződésbontáskor annyit kell fizetned, amennyi kedvezményt kaptál a szerződés nélküli (kedvezménytől mentes) árhoz képest. Az egyszerűség kedvéért, ha szerződés nélkül 10.000 forint az előfizetés egy hónapra, hűségszerződéssel meg 9.000 forint, akkor egy hónappal a szerződéskötés után 1.000 forintot kell fizetned szerződésbontáskor. Ha 23 hónap elteltével mondod fel, akkor meg 23.000 forintot. Nyilván a számok mások, de ez a matek. Legalábbis a Telekomnál nekem ez volt.
A részleteket ők tudják elmondani úgyis, de szerintem meglepően egyszerű. Menj be egy üzletbe, papírok legyenek nálad, mondd el, mit akarsz, és mire felocsúdsz, már bontották is a szerződést. Ha lesz számhordozás (másik szolgáltatónál szeretnéd használni a régi számod), annak a menetéről is adnak felvilágosítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!