Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Némelyik ember, hogyan kerül...

Némelyik ember, hogyan kerül be a tv- be egy egy műsorba?

Figyelt kérdés

Úgy értem,hgy nem ismert vagy nem annyira vagy csak bizonyos körben.

Szoktam böngészni a facebookot,ott találnimindenféle embert,akik valamilyen szinten jó mödban élnek a munkájuknak köszónhetően.

Pl az Édes eletben a Gyárfás Dániel ügyvéd.. Már azelőtt is láttam őt facebookon és amikor először megláttam a tv- ben is,eròs volt az arca amikor ott volt a neve a tv-ben akkor ismertem fel.

Ezekbek az embereknek szinte csak olyan ismerőseik vannak,akik valahol már vqgy felbukkantak vagy mashonnét,de némi ks szerepet kaptak az életben vagy éppen olyan pozicioban vannak,hogy valahol egy "ismeretlen közszereplő "vagy befolyásos ember,aki vagy köze van az ország felső köreiben mozgó emberekhez es mindegy,hogy milyen szakmája van vagy munkája még is egy ismeretlen közszereplőnek mondható el még ha nem is az. Phogy lehetne bekerülni ilyen közegbe?

2016. ápr. 23. 21:55
 1/3 anonim ***** válasza:

nem tudom eldönteni, hogy végül is pozitívan vagy negatívan ítéled meg az ilyen embereket.

szerintem nem csak kapcsolatok útján lehet tvbe kerülni, már akinek ez életcél, de, mint minden más területen, talán ez számít a legtöbbet.

2016. ápr. 23. 22:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Például kékfénybe/híradóba simán be lehet kerülni mindenféle ismeretség nélkül is!
2016. ápr. 24. 08:06
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem ítélem el,mert tv-ben szerepel. Mondjuk én biztos nem vállalnám a tv-zést,bár lehet,hogy a pénz meggyőzne,amíg engem nem érint valami,ami kellemetlen lehet,addig nem zavar.

Ezeknek az embereknek talán az életét irigylem egy kicsit,olyan értelemben,hogy sikeresek lettek eltudtak indulni egy uton,ami nyereséget hozott nem a sorozatban való szerepléséért,hanem lett egy vállalkozása, szép ház,kocsi,család..

Ma meg ha egy hyerek kikerül az iskolábó, úgysemazt fogja csinálni,amit tanult,mert mindjárt 5 év gyakorlatot kérnek és lesz belőle egy gyári munkás,aki csak úgy megél és az idő meg múlik,idővel rájön,èvekig csinalt valamit,volt kis pénze,,de mégsem jött igazán össze az,amit szeretett volna.

2016. ápr. 24. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!