Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az mitől van, hogy némelyik...

Az mitől van, hogy némelyik ember ha bármit is mondok neki, visszakérdez, hogy "Mi? "

Figyelt kérdés
Érthetően és akár a kelleténél is hangosabban és artikuláltabban, na meg lassabban mondom, és visszakérdez. De egy-egy társaságban csak az az egy-kettő, és úgy vettem észre, hogy csak nekem, vagy legalábbis keveseknek. Majdnem minden társaságban akad ilyen. És annyi nekem is lejön, hogy valamiért nem komál, de mi ez a "Mi?" ökörség már? Még azt se lehet mondani, hogy akkora tahók lennének, nem is hasonlítanak egymásra az adott társaságok ilyen emberei. Ha netán neked is szokásod visszakérdezni egy-egy kiszemelt emberre így, ugyan áruld már el, mire jó!
2014. jún. 22. 22:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Néha visszakérdezek én is.

Elkalandozok közben, és nem figyelek arra amit mondd, erre a végén megkérdezem: mi?

Nem szokásom ezt csinálni, de néha néha elkalandozik az ember. :D

2014. jún. 22. 23:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Vagy nem érdekli mit mondasz, vagy csak elbambul.

Én magamon azt vettem észre, hogy előbb bár a szám mint az agyam, és ha mondanak valamit, rögtön kérdezek hogy "Mi?", aztán abban a pillanatban el is jut az agyamig a kérdés, feldolgozódik a válasz és mondom azt is :D

2014. jún. 22. 23:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi??
2014. jún. 22. 23:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem meg rossz szokás, nemcsak bambulás. Én kedvesen nézek és várok, mert rendszerint kiderül, hogy hallotta, csak automatikusan rávágja.
2014. jún. 22. 23:56
 5/6 A kérdező kommentje:
És tényleg! :)
2014. jún. 23. 17:35
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen "Mi?"-zős típus vagyok... nem kifejezetten rossz a hallásom, de nem mindig értem meg, pontosan mit akar vki mondani, főleg, ha halkan beszél vagy az alapzaj hangos körülöttünk... a súgásról meg ne is beszéljünk. De nincs kiszemelt emberem... :).
2014. jún. 23. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!