A Linux jobban menne?
Figyelt kérdés
"Csak úgy érdekelne,,
Sziasztok szerintetek jobban menne a Linux mint 17.3 Rosa mint a Win7.Tudom a Linux nem olyan ismert mint a Win és kevesebb alkalmazás van rá de szinte vírus sincs rá meg elvileg gyorsabb a Linux mint a Win
Az alábbi configom:
Ram:2Gb
Proci:Intel Celeron 1x3.6ghz
Videókártya:Ati Readon..
1Gb
UI:Ha valami fontos lenne még akkor irjátok meg Köszi szépen a választ
2016. márc. 28. 17:04
31/32 anonim válasza:
Ez a 2 kb. ugyan annyit eszik,de ez a 2 disztró csak némi tanulásra lesz elég,ha komolyan szeretnéd használni akkor Debian.De én inkább a Mint Cinnamon-t ajánlom,használtam huzamosabb ideig és addig jó volt,viszont egy összeomlás teljesen eltántorított a használatától,mondjuk most már lehet másképp használnám de a frissítés minden ilyen disztro-nál veszélyes,ajánlott Backup-ot készíteni a működő rendszerről és kezd el tanulni az alapvető parancsokat.
32/32 anonim válasza:
Azért az, hogy 2 GB mire elég, nagyon használatfüggő. Ha pár tabon netezgetsz, persze, semmi gond. De megy egy Thunderbird a háttérben, elkezdesz egy-két táblázaton dolgozni, majd valaki megcsörrent Skype-on, és már swappolsz is jókat anyázva.
Én egy kutatólaborban dolgozom, és itt 8 GB alatt már több, mint egy éve nem rendelnek gépet, nem véletlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!