A Linux jobban menne?
"Csak úgy érdekelne,,
Sziasztok szerintetek jobban menne a Linux mint 17.3 Rosa mint a Win7.Tudom a Linux nem olyan ismert mint a Win és kevesebb alkalmazás van rá de szinte vírus sincs rá meg elvileg gyorsabb a Linux mint a Win
Az alábbi configom:
Ram:2Gb
Proci:Intel Celeron 1x3.6ghz
Videókártya:Ati Readon..
1Gb
UI:Ha valami fontos lenne még akkor irjátok meg Köszi szépen a választ
De minden működne?? Frankón? nem lenne lassabb mint a Windows? Azért tettem fel ezt a kérdést mert a hetet meguntam.. 8.1 lassabb lenne sokkal Windows 10 meg driverek.. És a LInux mint felülete nagyon tetszik
És ahogy írtam hogy láttam Ronin - Tech videóját még videózás közben is csak 1,2gb ramot eszik és ha ez tényleg így van akkor Nagyon tetszetős és meg gondolnám a váltást.. :D
Meg a Cinamon felület hasonlít a Windows-ra meg az tetszik szóval csak az érdekelne
Driverek lennének Linuxra?
Köszike. És ez milyen felület:? https://www.youtube.com/watch?v=RNzfC2-LdaA
Még ez is érdekelne
Most rájöttem az tényleg XFCE na akkor Cinnamon vagy XFCE ??
ez a kettő tetszik
Én nem tudom, mi az a Devilstudio, de ő csak VirtualBoxban telepítette, nem élesben.
Melyik a stabilabb? Szerintem stabilitási probléma egyikkel sincs. Én mindig is KDE-t használtam, így ezeket legfeljebb nagyon felületesen ismerem. Bár a SUSE-nél megtehetném, hogy telepítem a KDE mellé, és ki-be jelentkezéssel tudnám használni azokat is.
akkor melyikkel próbálkozzak majd ?? Cinnamon vagy XFCE?
A Cinnamon jobban tetszik.. de melyik a gyorsabb? vagy tehetem majd azt a melyiket akarom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!