A Linux jobban menne?

Figyelt kérdés

"Csak úgy érdekelne,,

Sziasztok szerintetek jobban menne a Linux mint 17.3 Rosa mint a Win7.Tudom a Linux nem olyan ismert mint a Win és kevesebb alkalmazás van rá de szinte vírus sincs rá meg elvileg gyorsabb a Linux mint a Win

Az alábbi configom:

Ram:2Gb

Proci:Intel Celeron 1x3.6ghz

Videókártya:Ati Readon..

1Gb

UI:Ha valami fontos lenne még akkor irjátok meg Köszi szépen a választ

2016. márc. 28. 17:04
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

De minden működne?? Frankón? nem lenne lassabb mint a Windows? Azért tettem fel ezt a kérdést mert a hetet meguntam.. 8.1 lassabb lenne sokkal Windows 10 meg driverek.. És a LInux mint felülete nagyon tetszik

És ahogy írtam hogy láttam Ronin - Tech videóját még videózás közben is csak 1,2gb ramot eszik és ha ez tényleg így van akkor Nagyon tetszetős és meg gondolnám a váltást.. :D

2016. márc. 29. 10:39
 12/32 A kérdező kommentje:

Meg a Cinamon felület hasonlít a Windows-ra meg az tetszik szóval csak az érdekelne

Driverek lennének Linuxra?

2016. márc. 29. 10:44
 13/32 Alain Delon ***** válasza:
Az, hogy minden működne, elég tág fogalom. Nekem volt nyomtatóm. Az működött. Van szkennerem, az működik. Telefont rácsatlakoztatva tudok fájlokat mozgatni. Zene, film megy. Az ATI támogatás nem tudom, milyen, mert az asztalim és a laposom is inteles. Szándékosan azért, mert az Intel alapból támogatott Linuxon. Nem kell külön driver. ATI-ról itt tájékozódhatsz: [link] [link] /linux
2016. márc. 29. 11:10
 14/32 A kérdező kommentje:

Köszike. És ez milyen felület:? https://www.youtube.com/watch?v=RNzfC2-LdaA

Még ez is érdekelne

2016. márc. 29. 11:15
 15/32 Alain Delon ***** válasza:
Mivel, amikor megnyitja azt, hogy "újdonságok", és a XFCE-vel nyit, gondolom, hogy az az a felület.
2016. márc. 29. 12:16
 16/32 A kérdező kommentje:
A Devilstudios XFCE ?
2016. márc. 29. 12:23
 17/32 A kérdező kommentje:

Most rájöttem az tényleg XFCE na akkor Cinnamon vagy XFCE ??

ez a kettő tetszik

2016. márc. 29. 12:27
 18/32 A kérdező kommentje:
Melyik a stabilabb?
2016. márc. 29. 12:28
 19/32 Alain Delon ***** válasza:

Én nem tudom, mi az a Devilstudio, de ő csak VirtualBoxban telepítette, nem élesben.

Melyik a stabilabb? Szerintem stabilitási probléma egyikkel sincs. Én mindig is KDE-t használtam, így ezeket legfeljebb nagyon felületesen ismerem. Bár a SUSE-nél megtehetném, hogy telepítem a KDE mellé, és ki-be jelentkezéssel tudnám használni azokat is.

2016. márc. 29. 12:43
 20/32 A kérdező kommentje:

akkor melyikkel próbálkozzak majd ?? Cinnamon vagy XFCE?

A Cinnamon jobban tetszik.. de melyik a gyorsabb? vagy tehetem majd azt a melyiket akarom?

2016. márc. 29. 13:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!