Az inverter ami az autóbak 12 V-ról csinál 220-at, akkor is fogyaszt (és így meríti az aksit), ha csak be van dugva, de amúgy nincs rajta fogyasztó?
Figyelt kérdés
Nekem gyanús a dolog tapasztalatilag, de gondoltam valaki hozzáértőt megkérdezek ... Mert jártam úgy h semmi se volt rajta, csak simán a szivargyújtóban felejtettem, és elkezdett egyszer csak sípolni h alacsony a feszültség. Aztán kihúztam, gyors motor be és úgy már jó volt.2016. febr. 28. 11:14
1/7 anonim válasza:
Igen, akkor is fogyaszt, jól gondoltad.
2/7 A kérdező kommentje:
de és nagyon? van erre vmi kb számítási lehetőség?
pl egy 150 W-os inverter mennyit zabál le percenként az aksiból, ha csak rá van dugva de semmi se megy róla?
2016. febr. 28. 11:17
3/7 anonim válasza:
Google..
Folyamatos kimenő teljesítmény: 150 Watt
Csúcsteljesítmény: 300 Watt
Bemenet: DC 10~15 V
Kimenet: AC 230 V
USB Kimenet: 5 V
Output formátum: módosított sinus hullám
Kimenő frekvencia: 50 Hz
Készenléti áramfelvétel: < 0.36 A
Elvileg egy töltött aksit néhány nap alatt merít le, ha igazak a számok.
4/7 A kérdező kommentje:
értem. hát nekem bizony kb 30-40 perc után már sípolt, nem volt az néhány nap ...
2016. febr. 28. 11:25
5/7 anonim válasza:
Persze, hogy fogyaszt. Ugyanúgy, mint a standby- on hagyott tv, hifi, dvd, stb.
6/7 anonim válasza:
Nézesd meg hozzáértővel. De ott más gond lesz.
A reflektor sem meriti le ennyi ido alatt.
7/7 A kérdező kommentje:
hát igen, az a 0,36 A nem indokolná ... na majd vmit kitalálok. köszi. (egyébként én magam többre saccoltam)
2016. febr. 28. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!