Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Az inverter ami az autóbak 12...

Az inverter ami az autóbak 12 V-ról csinál 220-at, akkor is fogyaszt (és így meríti az aksit), ha csak be van dugva, de amúgy nincs rajta fogyasztó?

Figyelt kérdés
Nekem gyanús a dolog tapasztalatilag, de gondoltam valaki hozzáértőt megkérdezek ... Mert jártam úgy h semmi se volt rajta, csak simán a szivargyújtóban felejtettem, és elkezdett egyszer csak sípolni h alacsony a feszültség. Aztán kihúztam, gyors motor be és úgy már jó volt.
2016. febr. 28. 11:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, akkor is fogyaszt, jól gondoltad.
2016. febr. 28. 11:16
 2/7 A kérdező kommentje:

de és nagyon? van erre vmi kb számítási lehetőség?

pl egy 150 W-os inverter mennyit zabál le percenként az aksiból, ha csak rá van dugva de semmi se megy róla?

2016. febr. 28. 11:17
 3/7 anonim ***** válasza:

Google..

Folyamatos kimenő teljesítmény: 150 Watt

Csúcsteljesítmény: 300 Watt

Bemenet: DC 10~15 V

Kimenet: AC 230 V

USB Kimenet: 5 V

Output formátum: módosított sinus hullám

Kimenő frekvencia: 50 Hz

Készenléti áramfelvétel: < 0.36 A

Elvileg egy töltött aksit néhány nap alatt merít le, ha igazak a számok.

2016. febr. 28. 11:24
 4/7 A kérdező kommentje:
értem. hát nekem bizony kb 30-40 perc után már sípolt, nem volt az néhány nap ...
2016. febr. 28. 11:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Persze, hogy fogyaszt. Ugyanúgy, mint a standby- on hagyott tv, hifi, dvd, stb.
2016. febr. 28. 11:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Nézesd meg hozzáértővel. De ott más gond lesz.

A reflektor sem meriti le ennyi ido alatt.

2016. febr. 28. 11:44
 7/7 A kérdező kommentje:
hát igen, az a 0,36 A nem indokolná ... na majd vmit kitalálok. köszi. (egyébként én magam többre saccoltam)
2016. febr. 28. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!