Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan működik? Bőv lenn

Hogyan működik? Bőv lenn

Figyelt kérdés

tegnap vettem egy többfunkciós lépés számlálót (One Body. Multi functional pedometer) Van hozzá használati útmutató. de elég rossz. Nem tudja valaki hogy lehet kikapcsolni esetleg? meg be.. (nyomogattam már minden gombot,de semmi) a km-t számolja, az elégetett kcal-t számolja.. és a lépést is. Szóval csak a be-ki kapcsolással van gond. (Futáshoz használom). és am csak 3 gomb van rajta: Mode. Set. Adj.

kérlek segítsetek.

2010. márc. 28. 23:14
 1/6 czibles ***** válasza:
bekapcsolás nélkül hogyan számolja a km-t meg a kcal-t?
2010. márc. 28. 23:27
 2/6 A kérdező kommentje:
A barátom kapcsolta be még délután 5 fele. azóta bevan kapcsolva.. de kikapcsolni nem tudjuk. Én meg azt se tudom hogyan kapcsolta be
2010. márc. 28. 23:32
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Egyszerű. Tedd a földre és ugorj rá páros lábbal legalább 1 méter magasból. Garantáltan kikapcsol.
2010. márc. 29. 02:46
 4/6 anonim ***** válasza:

.

Nem kell kikapcsolni. Az enyém két éve nem volt kikapcsolva.

.

2010. márc. 29. 06:37
 5/6 A kérdező kommentje:

2 éve? az durca:D

de igy hamar lemerül az elem.. és amilyen elem van az enyémbe, olyat se mindenhol lehet venni. ilyen kis kerek elem az a vékony:\ de kikapcsoltam végül..:D van hozzá valami átlátszó kis műanyag valami amit oldalt bekell dugni:D ha kihúzom úgy kapcsol be:D

2010. márc. 29. 13:31
 6/6 anonim ***** válasza:
az csak egy biztonsági kis izé, hogy ne menjen, amíg nem vetted meg...
2010. márc. 29. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!