Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez a 30days cucc ez működik?...

Ez a 30days cucc ez működik? (lenn is van)

Figyelt kérdés

nah tehát úgy nyárra szeretnék fogyni nézegettem ezt a 30 dayst is és megetetszett valaki használta már? persze nem ugy akarom hogy egész na pitthon ülök eszem degeszre magam mindennel hanem 1 normális étrend csoki lyenek kihagyva és heti 2 3 szor edzőterem majd tavasztól bicikli futás stb...

így nyárra lesz valami? és a 30days segít?

én nem tudom de ez nagy löketet adhatna ha tudnám hogy ez is ér valamit... m,ert így elég lassú

2011. jan. 4. 21:13
 1/1 anonim ***** válasza:

A fogyókúráknak 3 kategóriája van: (ezt Én most ismertetném)

1. Nem ér semmit. Az egész azért van, mert valaki szeretne meggazdagodni.

2. Használ, de az eredmény nem olyan mint vártuk. Ilyen ...

- a fogyókúra rövidtávú, de a kúra után visszatér a súlytöbblet vagy akár még több is. Ennek az az oka, hogy a szervezet a kúra során hiányt szenved olyan táplálékból, ami a leginkább felelős a súlyfeleslegért. Pl kenyér. Miután vissza lett ütemezve a régi étrend a dolog visszaáll a régi kerékvágásba.

- a kúra végén nem a beígért súlyfelesleget vesztettük el, tehát kevéssé eredményes. Ezek azok a fogyókúra típusok amik nem hosszú távra szólnak, ún. bikini kúrák, mert inkább a kevéstől való gyors megszabadulás a cél bikini szezonra. Előnyük, hogy ált. egy kiválasztott élelmiszercsoportra és tápanyagra fókuszál, ami sok esetben jó hatást gyakorol a szervezetre. Pl. dinnyekúra -> +energia. Azonban a hosszú alkalmazás (több mint egy hét) a szervezetben hiány áll be más ásványi anyagokra és a vége kimerülés és kórház súlyos esetben.

3. Életmód. Ezek jellemzője, hogy életmód váltás során a szervezet fokozatosan átáll az új rendre és a testalkat is ehhez idomul. A szervezet megkap minden tápanyagot ezért nem lép fel hiánybetegség. Az életmód átállás egyben szavatolja, hogy az eredmény bár lassú fokozatos, mégis tartós.

A 30 days 1 hónapot jelöl. Ha most elkezded nyára maradsz kövér. Nem tudom használ e, de az esetek többségében a gyorsan leadott kilók gyorsan visszajönnek. Én javaslom ,ha már belekezdesz egy fogyókúrában, mert látom vennéd a fáradságot és változtatnál, akkor kezd az életmódod megváltoztatásával. Ne végezz fél munkát!

(és egy titok: úgy is fogyhatsz, hogy nem mondasz le a csokiról és egyéb finomságokról. Ez úgy teheted meg, ha a hét 1 napját elnevezed a bűn napjának, ilyenkor megengedett minden ami tilos. Ismerősöm e módszerrel tartja a 60 kilóját már 4 éve)

Sok szerencsét!

2011. jan. 7. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!