Hadipari eszközök készítéséhez / tervezéshez mit érdemes tanulni?
T.Kérdező hány éves vagy?
A összetett dolog, ezeket nem egy ember fejleszti hanem egy csapat. Villamos- gépészmérnök, programozó és még lehetne sorolni hányféle speciális szakterület érintett egy ilyenben.
Szerintem ne akard egyedül "megoldani" olyan dolgot keress ami érdekel és szereted csinálni.
amúgy gondoltam hogy nem egyedül fogom :)
Az ötlet megvan, a kivitelezéshez persze kell majd sok ember
Fizika, matek, info.
Ezek emelt szinten. Sőt még annál is emeltebben és ha nem jön össze a "hadiipar" mérnökként is rendben lesz az életed.
Gépfegyver készítéséhez, ha csak a fegyvert akarod konstruálni akkor a gépész a nyerő, (de mint írtam már ez csapatmunka). Ha a lőszert is akkor a lőportervezéshez a vegyész, a lövedékhez a fizikus.
Ha meg csak egyszerűen fegyverekkel akarsz foglalkozni akkor menj valamilyen fémipari alapképzettséget (szerszámkészítő, fémforgácsoló, stb.) is adó iskolába. Utána fegyverműszerész (2 éves képzés), majd vadászpuskaműves (esetleg vadászpuskaműves mester).
Vagy a fémipari képzés után megpróbálsz külföldi iskolába tanulni vagy manufaktúrába (gyárba) elhelyezkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!