Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Melyik kamerát lenne érdemes...

Melyik kamerát lenne érdemes vennem parkour-os vidik/fotók készítéséhez?

Figyelt kérdés
Nikon d5300, d3300, Canon 700d/t5i, Persze fényképezni is szeretnék sokat, csak hallottam olyat hogy a nikonok elcsúsznak a fókusznál vagy elmosódik a kép egy két ugráskor, szerintetek milyet lenne érdemes vennem?

2014. ápr. 10. 22:55
 1/5 gergoap ***** válasza:
Ha fontos a videó, akkor Canon! Nekem Nikonom van, de nagyon keveset videózok, mert nem is tetszik a minősége. :(
2014. ápr. 11. 00:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Szintén Nikonos vagyok, de én is azt mondanám, hogy ha videózni is szeretnél akkor Canon.
2014. ápr. 11. 00:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! :) Akkor lehet, hogy mégiscsak canon lesz belőle,egy kérdés még utoljára, a fényképezős oldala a canonnak szembetűnően rosszabb mint a nikon-é amit kiírtam, vagy szinte hanyagolható ilyen szinten? köszi előre is :)
2014. ápr. 11. 09:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyik sem rosszabb a másiknál, tény, hogy mozgóképre jobb a Canon (legalább is szerintem, de ez is szubjektív). Sport fotózni pedig bármilyen eszközzel kihívás, az ilyesmihez nem árt ha tudsz fényképezni.
2014. ápr. 11. 20:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Ez lenne majd a cél :) Köszi a válaszokat :)
2014. ápr. 12. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!