Meg érdemes belekezdeni?
Hát talán Parkőr lehetsz vagy Peter Parkour.
Na de félre a tréfával. Szerintem nyugodtan elkezdheted nem hiszem hogy kiöregedtél volna belőle de szerintem elég sok gyakorlás kell hozzá.
#2 de hülye vagy XD
de am sztem nyugodtam hozzákezdhetsz. bajod nem lehet belőle:D
csak egy tipp: ne tripla hátraszaltóval kezdj ;)
ember ez nem is egy versenysport, ez egy hobbi
nincs tétje nincsenek megmérettetések
ebből hogy a halálba lehetne kiöregedni
Hát "PARKOUR" nem lehetsz, de traceur még igen, azaz így hívják azt aki űzi ezt a sportot. Szóval a korod ideális, a fizikumod nem tudom, de mindenesetre remélem, hogy azért nem egy 50 kilós nádszál csávó vagy, ha van benned kitartás és szeretnéd ezt csinálni, akkor semmi akadálya.
Még annyit, hogy előtte informálódj egy kicsit ha kérhetem, nézz sok interjút és olyan vidiket, ahol elmagyarázzák a parkour lényegét és nem csak dobnak 2 szaltót és kész. Ha nem tudsz angolul, akkor legalább ezt olvasd végig, ez megadja azt az alap tudást amire szükséged van, hogy megértsd a parkour igazi értelmét:
Itt még megtalálod az alapvető dolgokat is, de azért van sok helytelen topic is.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!