Milyen önvédelmi sportba érdemes belekezdeni? 18/L
tudom,hogy lány vagyok,de nem fogok elfutni ha belémkötnek,mert már elegem van belőlük :D
jó lenne elintézni pár embert,de mivel aranyos vagyok ezért csak önvédelemre használnám xD
Kung-fu
Rengeten önvédelmi technika van.
Erősít!!
Esetleg box?
Hogyha bemész egy edzőterembe akkor ott simán tudnak segíteni megmutatják a technikát utána segítenek fejlődni.És ha elég erős vagy akkor csak egyet kell üss.
hova jártok?:D
a thai box jól hangzik..
végülis mind1 mi csak letudjak verni pár embert az a lényeg..xD
szegedi vagyok :(
a hapkido szerintetek milyen?
Hali!
Thaiboxot ajánlanám énis ezzel megvéded magad ha tisztességesen csinálod.
Kungfu vagy thaibox???
Egy kungfumesterrel bezséltem mielőtt választottam sportágat azt kérdeztem melyik az erősebb egy kungfus vagy egy thaiboxos ha összeállítják őket?
A válasz az volt hogy ha egy 4-5éve edző em,berek összeállításáról van szó a thaiboxos győz de ha nagyon kitanulod a kungfut és nagyon műveled a szakmát akkor a kungfus.(Mellesleg 5-6 évet thaiboxolt a mester utána 15-16éve Kungfuzik.Egy ilyen kérdésben ki tud jobb válasz adni mint aki már belekóstolt mind a kettőbe:)
Remélem segítettem
Szia,
Krav-Maga. Ez az onvedelem, nem a kuzdosportok. Itt megtanitjak h keruld el a konfliktusokat, ha meg belekerulsz
egy rugas terdre, egy a "fajo pontra" es kesz. Mindenre van technikaja es a Mosad ennek a katonai valtozatat hasznalja. Szerintem ez a legjobb, a kuzdosportokban szabalyok vannak, ott nem onvedelemre tanitanak hanem versenyszeruen verekedni. Persze azok is hatasosak lehetnek, de a Krav-Maga szerintem ezerszer jobb :)
Karatét mellőzd, nem ütnek fejre és megszokod.
De akármit választasz egy idő után meg tudod védeni magad(tai-chi val is). A legtutibb tippem: fuss el, ha nem tudsz rúgd tökön és fuss el!
köszönöm mindenkinek :)
egyelőre a tökön rúgós gázsprays módszer marad..nyáron majd elkezdek valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!