Jakab Lajos Önvédelmi Iskolába jár vki?
A Jakab stílus utcai önvédelem, 1957-ben alapította angliában a magyar származású Jakab Lajos Nagymester. Segítségével támadás esetén hatékonyan védhetjük meg magunkat, emellett a stílus gyakorlása önbizalmat, határozott fellépést, tisztességet is ad a mindennapi életben. Túlnyomó részben védekező technikákat tartalmaz, testileg és pszichikailag is felkészíti művelőjét a váratlan, személy elleni támadásokra, ezek elhárítására.
Az évek során számtalan igazi tehetség került ki Jakab Lajos Nagymester kezei alól, a hosszú évek alatt több tízezer tanítvánnyal dolgozott. Közöttük szerepeltek olyan hírességek is, mint a James Bond-ot alakító színészek, Roger Moore és Sean Connery. Magyarországon 1987 óta működik a Jakab Lajos Önvédelmi Iskola. 2001-ben a Mester több évtizedes Angliai tartózkodás után visszaköltözött szülőhazájába, majd a 2006-os év végén visszatért Angliába.
Angol válogatott csapatával Jakab Nagymester világszerte több mint 900 bemutatót tartott. A magyar válogatott csapat is több országos rendezvényen mutatta meg tudásának legjavát, osztatlan sikerrel.
:D hagyjuk már.. Roger Moore mi? nem gyenge felhozatalt tudnak mutatni.. én azt mondom gyakorolj HM-et ahol megtanulsz ölni puszta kézzel/fegyverrel + ökölvívás, birkózás ahol szabályok között de tudsz full kontaktba gyakorolni ütni, mozogni védekezni. önvédelem pedig nincs, ez egy marketing duma amivel a HM-eket jobban el lehet adni. aki eleve önvédelmet oktat az (nem feltétlen) de könnyen lehet csak lehúzza az embereket, mert utcán nem lehet védekezni, utca a valóság és ott ha erőszak van, akkor az harc. harcot meg vagy elkerülöd, vagy megnyered, végigvédekezni nem lehet :)
Keresetem erről magyarul,angolul,de egy videót sem találtam róla,csak leírást és törölt videókat.
Azért az elgondolkodtató,hogy valamiről ennyit írnak,de semmit nem látni belőle.
http://www.youtube.com/watch?v=CGuOBjifnO8#t=124
A közönség itt-ott nevet, holott végig célirányos, sallangmentes, kifinomult, hatékony harci technikákat láthatunk. Lehet, hogy nagy a marketing az oldalukon, de az alapján, amit a videón láttam, nagyon is van mögötte használható tudás.
Tessék, itt van Roger Moore is, és az iskola angol honlapja:
Érdemes előbb körülnézni, mielőtt az ember leszól egy hatékony rendszert. Utána roppant kellemetlen, amikor kiderül, hogy még némi böngészésre sem vette a fáradságot a negatív vélemény közlője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!