Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ti szeretitek a vlogot? Mi...

Ti szeretitek a vlogot? Mi lenne az értelme?

Figyelt kérdés

Most nem azokra a vidisekre gondolok akik mondjuk facecammal csinálnak valamit, ami jó meg nézhető. Vagy ugye van aki úgy vlogol hogy közben csinál valamit, ami érdekes vagy vicces stb. Azokat szeretem. Vagy ha úgy vlogol hogy valami értelmeset beszél. Az sem rossz.

Amit nem értek, hogy mi az értelme annak, mikor valaki leül egy asztalhoz egy goproval, beszél 10p et a nagy semmiről, majd felteszi Yt-re. Abban mi az izgalom?

2015. ápr. 19. 14:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ln még annyit hozzátennék,hogy azért GoPro-t használnak meg abba ugye ilyen "hal lencse" van,és SOKKAL nagyobb a látószöge mint egy átlagos kamerának.
2015. ápr. 19. 20:41
 12/13 anonim ***** válasza:
Én* még
2015. ápr. 19. 20:41
 13/13 A kérdező kommentje:
Igen 170fokos látószög az nagyon nagy, meg ugye ha közel teszi a fejéhez akkor is jó miatta a kép, de a gopro fix fókuszos ha jól tudom.
2015. ápr. 19. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!