Ti szeretitek a vlogot? Mi lenne az értelme?
Most nem azokra a vidisekre gondolok akik mondjuk facecammal csinálnak valamit, ami jó meg nézhető. Vagy ugye van aki úgy vlogol hogy közben csinál valamit, ami érdekes vagy vicces stb. Azokat szeretem. Vagy ha úgy vlogol hogy valami értelmeset beszél. Az sem rossz.
Amit nem értek, hogy mi az értelme annak, mikor valaki leül egy asztalhoz egy goproval, beszél 10p et a nagy semmiről, majd felteszi Yt-re. Abban mi az izgalom?
Hát igen, vagy ott a mobilarenaTV is.
De az hogy fél órát kamerázza magát valaki egy goproval, mert az a menő, miközben beszél a semmiről (részletesen kifeljtve), annak nem értem az értelmét.
Kb nekem is ez a véleményem.
Viszont a Tech2-t meg ilyen informatikai dolgokat preferálom,mert szerintem ez egy nagyon jó dolog nekik is,és a nézőknek is.
Lehet. De pl a 12 éves kislányok nézik (tényleg nem kell logikát keresni XD), de aki meg a videót csinálja a 12 éves kislányoknál akar bevágódni vagy mi? Nem is értem őket. A másik amit nem értek, hogy minek egy vloggernek gopro? Elhiszem, hogy , menő, meg minden, de az alapból nem erre való, egy sima samsung smart cam-mel jobb felvételt tudna csinálni.....
Van itt valaki aki szereti? Nem fogom lepontozni (mindenkit pozitívan értékelek), írja már le hogy mit szeret benne PLS!
"aki meg a videót csinálja a 12 éves kislányoknál akar bevágódni vagy mi"
Abszolút nem érdekli, hogy ki a célközönség, ha van célközönség, akkor van pénz.
Justin Biebert kik szeretik? 12 éves kislányok. Justin Biebernek mennyi pénze van? 200 millió dollár, egy embernek 14-szer kéne megnyernie a lottót, hogy utólérje, ráadásul most alapból elég magas az 5-ös lottó (4.1 milliárd forint).
Havi 1 millió forintért én is simán vlogolgatnék a 12 éves kislányoknak, és akkor a nagyobb Youtubeosoknak ez még kevés is lenne.
Ja és hogy miért GoPro-t vesznek: mert ezt ismerik.
GoPro jól csinálja,kb kisméretű kamerából mindneki csak a GoPro-t ismeri, szóval bemegy a boltba, és vesz egyet.
Ez igaz. De aki itt van Magyarországon, és van Kb 1000 (vagy kevesebb)feliratkozója, meg videónként kb 150-200-as nézettsége az minek csinálja? Ő nem kap érte egy vasat sem, és jót kellene fejlődni, hogy kapjon....
JB az másik kategória...annak már annyi pénze van, hogy nem tudja hova tenni...és még sz*r is amit csinál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!