Hogyan tudnék feltranszformálni 12-14v-ot 230-ra?
Esetleg ha létezik ilyen komplett termék, vagy leírás elkészítéshez akkor kérnék egy kis segítséget!
(Kérném a válaszolókat hogy kisegítő hozzászólásokat írjanak és ne célzásokat a hozzá nem értésemhez)
Köszönöm!
Hirtelen felindulásból utána olvastam de úgy tudom az iverter az egyenáramból csinál váltóáramot.
avagy én néztem félre?
váltóáramot szeretnék feltranszformálni
sufniba összejött ebből következtetem hogy van ilyen készülék csak nem tudom biztosan!
inkább leírom pontosan mit szeretnék mert szaknyelven esélytelen hogy megosszam a gondolataimat!
konnektorból keveset akarok fogyasztani de nagy dolgot szeretnék meghajtani!
egyszer régebben egy százéves tv-ben lévő trafóra kötöttem egy kis számítógép trafót de pontosan nem tudom mi volt
6v ból lett 234v
és 700 wattot használtam vele
Próbáld meg azért szaknyelven is. Amit írtál az álmodban történhetett, vagy nem jól írtad le, vagy én nem értem.
A 12V váltót honnan vennéd? Letranszformálod konnektorból, aztán feltranszformálod 230-ra? Ez vélem kiolvasni a szövegből, de ennek meg nyilván semmi értelme.
azt szeretném ezzel elérni hogy az áramfogyasztásom minimális legyen!
tehát egy kis feszültséget feltranszformálva tudok nagy fogyasztókat használni
Ó, igen jól értettem, azt hiszem, mert elolvastam a másik kérdésedet. Hülyeség, a fizika alapvető törvényeit akarod megsérteni, nem fog menni ilyen egyszerűen.
Amit leírtál, nem történhetett úgy meg, valamit benéztél akkor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!