Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Érdmes UPC Directről (műholdas...

Érdmes UPC Directről (műholdas) DIGI Műholdra váltani?

Figyelt kérdés

Igen elgondolkodtam rajta az ár meg a HD csatornák valamint a DIGI Sportok miatt, de nem tudom megérné e a mostani UPC Directemet lecserélni DIGI Műholdra?

Kérdéseim:

Milyen a HD adók minősége??? Ténylegesen jön e HD-ben???

Beltérik (HD) le e fagynak? ( Mert itt ott halottam hideget meleget)

ÉS a LEGFONTOSABB: Viharban az adás el e emgy? És ha igen kb mekkorába? Kisebbe is? Esőbe van szolgáltatás?

És akinek van összeségében mennyire van vele megelégedve?

Ekőre is köszönöm!

2014. okt. 18. 13:22
 1/4 A kérdező kommentje:

* megy

*Előre

Elnézést a helyesírási hibákért

2014. okt. 18. 13:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem upc van már 10 éve és sose volt probléma. Nagyon extrém időben ment csak el az adás. Anyósoméknak kb ugyanennyi ideje van digijük és szidják nagyon.
2014. okt. 18. 13:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Én tavaly hagytam ott a Digit, mentem át az UPC Directhez. Megszűntek a gondjaim. A HD képhez Full HD tévé kell. Ha csak Ready van, akkor mindegy. A másik pedig, hogy valódi HD kép is, nem interpolált. Lehet, a Digi nagyobb pixelszámot ígér, de hogy jobb is a HD-je? Hát én nem tudom.

Az ügyfélszolgálatról meg nem írok inkább semmit.

2014. okt. 18. 14:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm,akkor a DIGI-t még átgondolom, akkor valószínű marad a upc!
2014. okt. 19. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!