Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Szolgáltatói előfizetéses...

Szolgáltatói előfizetéses műholdas tévénél miért nem lehet berendezni a csatornák sorrendjét?

Figyelt kérdés
Kábelnél lehet, műholdnál nem. Milyen hardveres-szoftveres oka van ennek?
2014. szept. 15. 16:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Saját beltéri kell hozzá.
2014. szept. 15. 16:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Bocsi, de nem ezt kérdeztem.
2014. szept. 15. 16:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Semmilyen akadálya nem lenne, szolgáltatói boxok között van olyan, ahol nem tudsz rendezni, ill. nem tom miként van most, de régebben a digis boxoknál nem lehetett, de ott is tudtommal a Kaon-on már tudsz, szal azt kell kérni a digitől. Nem tudom mi az oka, nem akarják, ennyi, lehet olcsóbban kapnak bizonyos csomagokat, ha azokat előrébb rendezik. A digis öregebb beltériken (hyundai) is lehetett a listát szabadon rendezni, aztán egy firmware frissítés óta ezt már nem lehet, magát a listát változtathatod, de a program számot nem, ugyanígy van a T-satnál is.

Az első válaszoló egyből meg is mondta neked a megoldást, mégha a kérdés nem is erre irányult, gondolom én te is olyan szolgáltatónál vagy, ahol a boxon nem lehet saját listát létrehozni, így nem hinném, hogy haszontalan válasz volt. UPC direktkártya vagy austriasat, s akkor úgy rendezed, ahogy akarod.

2014. szept. 20. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!