Előfizetéses mobilról lehet valahogy bankkártyára pénzt utalni?
Persze, felhívsz egy 90- es számot a hívásdíj egy része a bankszámlára kerül, onnan már a hozzá tartozó bankkártyával felvehető.
Oooo...te saját magadnak akarod?! Megvettél egy szolgáltatást (talán még kedvezményt is kaptál, telefont 10 forintért), neked nem pénz, hanem x összegü lebeszélhető perc (sms, stb.) van az egyenlegeden.
A szolgáltatók se hülyék!
szeretném ebből a pénzből egy részét átutalni a bakkártyámra
Lehetséges ez valahogy?
Tudtommal nem...VISZONT!
Előfizetéses(T-mobil)-ról lehet átrakni másik-akár feltöltőkártyás mobilra pénzt.Így pénzhez juthatsz.
Én is így szoktam venni.
ezt nem értem minden mobilhoz van számlaszám?
nem vágom elmagyaráznád? lécci
Oh, ne legyél már ilyen értetlen!
Neked elöfizetésed van, amiért egy szolgáltatást kapsz, amit a hó (számlázási időszak) végén, utólag fizetsz ki. Ezen a szolgáltatáson telefonálhatsz, sms-ezhetsz, sms-ben fizethetsz bizonyos szolgáltatásokat (pl: aotópálya matrica, parkolás, lottó).
Az elöfizetés NEM bankszámla!
Nincs rajta pénz, csak tartozás. Akkor mit akarsz utalni???
T-mobilról(előfizetéses)lehet másik T-re. A többi szolgáltatót nem tudom.
Automata intézi. Úgy működik,hogy az előfizető egy megadott számra elküldi a feltölteni kívánt telefon számát,és az összeget(ez kerek~ezer ft,minimum 3).
Én egy idős hölgytől"veszem"...ő a folyószámlájáról minden hónapban 25(!)ezret tölt a telójára,így nevetségesek a percdíjai,és rengeteg kedvezményt kap.
Igaz,ebből 20~22-t a fent említett módon"elad". Kialakult ügyfélköre van(én is).
Neki a nagyon jó percdíjai az előnye...nekem,hogy csak írok neki egy e~mailt,vagy beszélünk Skipe-on,és rakja az x értéket az enyémre...nem kell feltöltési lehetőséget(bankomat,benzinkút,stb)keresnem,és ha ráérek,elmegyek,és kifizetem neki.
Tehát:tudni kellene az automata tel.számát(sajna,én nem tudom)...küldeni egységet valamelyik havernak,cserébe ad kp.-t és rendben is volna-ha!...t-mobilos vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!