Ma vettem egy DX 150 egeret. Ha belépek az internetbe 1-2
másodperce megakad majd ilyen 10-20 másodpercenként
előfordul a hiba. Miért van ez? Én nem hiszem hogy rossz
lenne. Lehet hogy valami más. Nem tudom. Win7- em van.
Usb-s egér.
1/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ. Bezzeg ha kiírtam volna hogy nő vagyok és küldje e képet magamról akkor már mindenki pattant volna. De erre választ sem lehet kapni. Ilyenek vagyunk mi magyarok. Grat.
Ha jó idő van, kevesen járnak erre.
USB-s egerem van nekem is, de ISY és laptopon használom (Windows7), mert utálom a tapipadot.
Először nézd meg az Eszközkezelőben, látja a Windows?
Próbáld meg másik USB portra tenni, ha úgy sem megy, akkor futtass le online scannert, mert valamilyen vírus vagy trójai megtámadta az USB portokat.
2014. okt. 12. 12:19
3/18 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ. Rendes tőled hogy írtál.
4/18 A kérdező kommentje:
Érzékeli. De tegnap egy kékhalált hozott be az egér miatt. Kihúztam és jó lett a gép. Lehet hogy usb- vel van a gond. Minden estere lefuttatok egy scannert. Mégegyszer köszönöm.
Ezt vagy a Malwarebytes-t próbáld meg. Kis kockázatú cookie-k (sütik) is szoktak ilyet tenni.
[link]
2014. okt. 12. 12:57
2014. okt. 12. 12:58
7/18 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti én is azzal scannelem jelenleg. Utolsó nagyon köszönöm, de már nincs kékhalál problémám. Csak egér szaggatás. De már ritkábban fordul elő. Azért megteszek mindent. Köszönöm ismét a válaszokat.
8/18 A kérdező kommentje:
Lefuttattam a scannert és még rosszabb. Mind egyes mozdulatnál már szaggat. Úgy hogy semmit sem értem el vele. Még ezerszer rosszabb.
Hát ez akkor egyértelműen alaplap hiba. Vagyis az USB portokkal van gond. Szervíz.
2014. okt. 12. 19:13
10/18 A kérdező kommentje:
Tönkremehetett? Mert én a trójai porgramokat kiírtottam. Újra is telepítettem és még jobban szaggatott. Akkor tényleg lehetséges??
Kapcsolódó kérdések: