Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen GPS-t válasszak?

Milyen GPS-t válasszak?

Figyelt kérdés
Elsősorban autós navigációra lenne szükségem, de jó lenne, ha használhatnám túrázásra is. Tehát hogy pl. a turistautak.hu-ról, vagy a geocaching.hu-ról szerzett térképekkel, koordinátákkal bejárhatnám a területet. Milyen márkát válasszak, hogy a térképfrissítés is biztos legyen a későbbiekben? Egyáltalán ezek az autós PNA-k alkalmasak arra, hogy a tartóból kikapva őket gyalog induljunk útnak?
2009. dec. 30. 11:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ugy látom hiába törtem magam a tanácsaimmal,újra kiemelted a kérdésed.Nem hiszel nekem.Feladom:(
2010. jan. 2. 22:02
 12/12 A kérdező kommentje:
A két utolsónak köszönöm a válaszokat, megfontolandó. Igen, tudom, hogy vannak direkt erre tervezett kézi GPS-ek, de mivel most fontosabb az autós, azt veszem, kipróbálom terepen, és ha tényleg használhatatlan, mjad talán beruházok egy kézi kütyüre.
2010. jan. 3. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!