Milyen GPS-t válasszak?
A Garmin készülékeit nézegettem, első GPS-nek a 205-ös meg is felelne nekem. [link]
Ha jól értem, ez a NaviGuide térkép megfelelő, és ingyenesen frissíthető. És mi a helyzet más országokkal? Ha pl. Romániában is használni akarom, miként tudok rá térképet tenni?
Szerintem válasz teljes Európás modellt.Természetesen utólag is vásárolható hozzá térkép,de többe fog kerülni mintha eleve úgy vetted volna.Ennek a modellnek kicsi a kijelzője(8.9"),válasz egy 11cm-es modellt(4.3").Feltéve ha nem akarsz vaksin fókuszálni a kijelzőre.
Van egy másik megoldás is:veszel egy térkép nélküli gps-t(ez itt a reklám helye:D)PL:waytech x820 ez kb 20 ezer és egy maszek telefon boltban ráteszik neked a full Európás Igo-t 2-3ezr ft-ért.
Igazad van, kell az EU térkép bele. Most a 255 és a 255W között vacilálok...
Az a gps-es MP5 lejátszó se lehet rossz, amit mutattál, de azt hiszem nincs szükségem a plusz funkcióira, meg az akkuja se húzza sokáig, és szeretném, ha azért pár órát kibírna.
Szerinted kicsi a képernyője, szerintem meg a 11 centis wide modelleké se sokkal nagyobb, mert csak szélesebb. GPS-nél pedig szerintem nem létkérdés a szélesvásznú kijelző :)
Annak amit ajánlottam neked,cserélhető az akksija.A zene lejátszó teljesen felesleges(szar minőség)Azt ,hogy milyen fontos a nagy kijelző majd meglátod a kocsiban(későn).Még egy előnye a Waytech- nek:500mherz-es processzor van benne.
A piacon kapható többiben többnyire 400mhrz-es a proci,gondolom tudod ez mit jelent.Ja: kb 2000 bele egy tartalék akksi.De te tudod,te döntesz.Higgyél nekem navigáció b..zi vagyok:D:D
Előző vagyok.
Azt felejtsd el,hogy kézben tartva órákig fogod használni.
Arra külön készülék szükséges.A Garmin gyárt ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!