Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen GPS-t válasszak?

Milyen GPS-t válasszak?

Figyelt kérdés
Elsősorban autós navigációra lenne szükségem, de jó lenne, ha használhatnám túrázásra is. Tehát hogy pl. a turistautak.hu-ról, vagy a geocaching.hu-ról szerzett térképekkel, koordinátákkal bejárhatnám a területet. Milyen márkát válasszak, hogy a térképfrissítés is biztos legyen a későbbiekben? Egyáltalán ezek az autós PNA-k alkalmasak arra, hogy a tartóból kikapva őket gyalog induljunk útnak?
2009. dec. 30. 11:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
márkából az asus-t, és a garmin-t ajánlom, szoftverből pedig KIZÁRÓLAG nav 'n" go, igo,
2009. dec. 30. 11:38
 2/12 A kérdező kommentje:
köszi, és a másik kérdésre tudod a választ? Az autóból kikapva lehet ezekkel túrázni, megkeresni egy geoládát?
2009. dec. 30. 12:03
 3/12 anonim ***** válasza:
Az autós navigáció túrázásra nem alkalmas.Ha nincs töltőn kb 30-60 perc múlva lemerül,másodszor nincs benne turista térkép.Magyarán az erdőben semmit sem fog mutatni.
2009. dec. 30. 13:18
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit az első válaszolóhoz:Az igo és a garmin ugyanazt a térkép adatbázist használja,tehát Magyarországon egyformán jó.Én a Garmint javaslom jobb a termék támogatása.
2009. dec. 30. 13:23
 5/12 A kérdező kommentje:

A Garmin készülékeit nézegettem, első GPS-nek a 205-ös meg is felelne nekem. [link]

Ha jól értem, ez a NaviGuide térkép megfelelő, és ingyenesen frissíthető. És mi a helyzet más országokkal? Ha pl. Romániában is használni akarom, miként tudok rá térképet tenni?

2010. jan. 2. 13:16
 6/12 anonim ***** válasza:

Szerintem válasz teljes Európás modellt.Természetesen utólag is vásárolható hozzá térkép,de többe fog kerülni mintha eleve úgy vetted volna.Ennek a modellnek kicsi a kijelzője(8.9"),válasz egy 11cm-es modellt(4.3").Feltéve ha nem akarsz vaksin fókuszálni a kijelzőre.

Van egy másik megoldás is:veszel egy térkép nélküli gps-t(ez itt a reklám helye:D)PL:waytech x820 ez kb 20 ezer és egy maszek telefon boltban ráteszik neked a full Európás Igo-t 2-3ezr ft-ért.

2010. jan. 2. 16:38
 7/12 A kérdező kommentje:

Igazad van, kell az EU térkép bele. Most a 255 és a 255W között vacilálok...

Az a gps-es MP5 lejátszó se lehet rossz, amit mutattál, de azt hiszem nincs szükségem a plusz funkcióira, meg az akkuja se húzza sokáig, és szeretném, ha azért pár órát kibírna.

Szerinted kicsi a képernyője, szerintem meg a 11 centis wide modelleké se sokkal nagyobb, mert csak szélesebb. GPS-nél pedig szerintem nem létkérdés a szélesvásznú kijelző :)

2010. jan. 2. 19:03
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Annak amit ajánlottam neked,cserélhető az akksija.A zene lejátszó teljesen felesleges(szar minőség)Azt ,hogy milyen fontos a nagy kijelző majd meglátod a kocsiban(későn).Még egy előnye a Waytech- nek:500mherz-es processzor van benne.

A piacon kapható többiben többnyire 400mhrz-es a proci,gondolom tudod ez mit jelent.Ja: kb 2000 bele egy tartalék akksi.De te tudod,te döntesz.Higgyél nekem navigáció b..zi vagyok:D:D

2010. jan. 2. 19:14
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok.

Azt felejtsd el,hogy kézben tartva órákig fogod használni.

Arra külön készülék szükséges.A Garmin gyárt ilyeneket.

2010. jan. 2. 19:24
 10/12 issti ***** válasza:
100%
Garmin! Magyarország térképe ingyenesen frissíthető, tölthető rá turista térkép is, de az autóba valónak az akksija tényleg nem bír egy túrázást. Nekem ilyen van. Autóba a legjobb, de akksival max. 1.5 óra. Te döntsd el, mi a fontosabb.
2010. jan. 2. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!