Hogyan lehet a telefon illetve a koax kábelt feltűnés nélkül gajra vágni?
Pl. Megszakítani benn valamit
Megelőzve a találgatásokat azért kérek segítséget mivel a T-nél vagyok és megszeretnék szabadulni mivel átráztak mindennel és nem szeretnék több tízezres kötbért fizetni és a szerződésbe van egy olyan kitétel, hogy ha 30 napon bellül a hibát nem udják elhárítani akkor ingyen felmondhatom a határozott időtartamú szerződést!
Erre nincs válaszom. Ha ebben a hitben élsz, akkor hajrá, mehet az átíratás, de előre szólok, hogy pont az ilyen felhasználói oldalról kérdéses jogi megítélésű esetekben jönnek a sztárügyvédek! :)
G.
Rendben! Milyen kiskapura gondolsz? Például csatorna kiosztás változás amibe bele tudok kötni. Vagy nettnél sávszélesség? És telefonnál?
És ha a szerződést amit akkor kötöttem amikor megrendeltem nézem át vagy az már idejét múlta inkább az aktuális ÁSZF? Mert ha akkor vétettek valami hibát az akkori szerződésbe akkor abba is esetleg bele tudnék kötni?
Várom válaszod!
Előfizető rendkívüli felmondása
Általános szerződési feltételek
Törzsrész
63/68
Utolsó módosítás: 2014.02.01.
Hatálya: 2014.02.04.
File neve: Tv_aszf_torzsresz_20140204 .doc
Az Előfizető rendkívüli felmondással élhet a Szolgáltató alábbiakban meghatározott szerződésszegő magatartása miatt:
a Szolgáltató az Előfizető hibabejelentéseit követően, a hibát 30 napig nem tudja elhárítani,
a műsorterjesztési szolgáltatást nyújtó Szolgáltató az igénybe vett szolgáltatás csatornakiosztását az Eht. 132. § (2a) bekezdésbe ütközően módosítja.
Az Előfizető általi rendkívüli felmondása esetén a szerződés a felmondó nyilatkozat Szolgáltatóhoz történő megérkezését követő napon szűnik meg.
Ezt találtam
Eht. 132. § (2a) bekezdés ez mit jelent pontossan milyen estben van ez egy normál csatorna kiosztás változásánál is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!