Hogyan lehet a telefon illetve a koax kábelt feltűnés nélkül gajra vágni?
Pl. Megszakítani benn valamit
Megelőzve a találgatásokat azért kérek segítséget mivel a T-nél vagyok és megszeretnék szabadulni mivel átráztak mindennel és nem szeretnék több tízezres kötbért fizetni és a szerződésbe van egy olyan kitétel, hogy ha 30 napon bellül a hibát nem udják elhárítani akkor ingyen felmondhatom a határozott időtartamú szerződést!
Ezzel én is tisztába vagyok kedves utolsó válaszoló! De te hányszor hallotál olyant hogy a "paraszt bácsi" odament a nagy multi ellen és nyert? Szerintem sehányszor mert ezeknek a zsebébe van az egész rendszer. Meg ha valami folytán (ami szinte 100) hogy ők a sztárügyvédeikkel megnyetnék akkor lehet még engem perelnének jó hír megsértéséért!
És ha átíratnám a családba olyan nevére akinek nincs a nevén semmi meg ninc bevétele (max nyugdíj) és ezután "elfelejteném" befizetni a számlákat az nem járható út?
Vagy hogy minimális legyen a kötbér mivel a kötbér mértékét a hűség avagy a telepítéstől számítják teszem fel megújítanám 2 évre mondjuk holnap 3 nap múlva meg lemondanám az csak 3 nap és egy hónapba papíron "1200 ft kedvezményt kapok" mivel 3 szolgáltatásom van? Ez nem járható út mert pár száz forintal nem szorkaoznák inkább kifizetném! de több ezret vagy tízezret már nem!
"megszeretnék szabadulni mivel átráztak mindennel"
Csak azt nem értem kedves kérdező - hogy szavaiddal éljek - mivel "ráztak át"?
Illetve emlegeted itt a kötbért - kedves kérdező, azt kellene már egyszer és mindenkorra megérteni mindenkinek, hogy nincs ingyenebéd. Az Internet-szolgáltatásnál (akár az Internet- akár a tartalomszolgáltató részéről nézzük a dolgot) se (bármennyire ingyenesnek néz ki minden).
És ez a energiaárak (mert az adatközpontok, távközlési berendezések árammal mennek) növekedésével és a nyersanyagárak (mert ezek a nyűves eszközökbe kell a ritkaföldfém, aminek az ára egyre csak növekszik) emelkedésével, a dotkom-lufik pukkanásával ez egyre inkább tarthatatlan lesz.
Azzal hogy netet drágítottak telefon minősége nem olyan jó DSL 10 megásra kötöttem szerződést és helyette 1-2 ha lejön mindig! Akkor már "örülök"! TV-nél meg vettem egy full hdst és nem bírja el rosszabb a kép minőség mint a katóson! És amikor szólok az a válasz hogy váltsak nagyobb csomagra persze újabb hűséggel! Na ez az ami nálam kiverte a biztosítékot! amikor fizetek rendesen és ez a hála! És akkor ne csodálkozz kedves utolsó válaszoló hogy ilyenhez vagyok képtelen folyamodni! Mert ha majd te kapnál egy ilyen szarért bár elnézést a kifejezésért 15.500-16000-ért akkor majd megnézném mit csinálnál! mert nem azért fizetek havidíjat hogy ilyen gönc jöjjön meg nem azért vettem X összegért tévét! Ja és mielőtt megkérdeznéd a Mindig az jól megy sokkal szebb a kép és ingyen van ráadásul csak egy koax meg egy rádió antenna az egész! Szóval tv hiba kilőve!
BOX ÉS SZOLGÁLTATÓ HIBA AMIT NEM AKARNAK KORRIGÁLNI! ÉN MEG NEM VAGYOK HAJLANDÓ TÖBB TÍZEZRES KÖTBÉRREL MÉG NEKIK JÓT TENNI MERT SZEMETEK!
"olyan jó DSL 10 megásra kötöttem szerződést és helyette 1-2 ha lejön mindig"
A Netmánia S díjcsomagban foglalt 10 Mbps (Megabit/másodperc) a MAXIMUM letöltési adatátviteli sebesség.
A GARANTÁLT letöltési adatátviteli sebesség 1 Mbps (Megabit/másodperc).
Ha ezen utóbbi - tehát a GARANTÁLT - alatt mérsz tartósan (ha az előző hozzászólásodban az az 1-2 érték Mbps-ban értendő, akkor megvan a GARANTÁLT letöltési adatátviteli sebesség; ha MBps-ban akkor meg pláne) a T-Home sebességmérő oldalán (Elérhető: [link] ), akkor jelzed feléjük.
Ha nem segítenek/javítják ki a hibát, akkor meg fordulhatsz a Nemzeti Média és Hírközlési Hatósághoz és/vagy a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz. Nem garázda módon szabotálni a szolgáltatást, mert az a gyengék fegyvere.
"TV-nél meg vettem egy full hdst és nem bírja el rosszabb a kép minőség mint a katóson
...
a Mindig az jól megy sokkal szebb a kép és ingyen van"
Ugyancsak az az eljárás: jelented feléjük a hibát, bejelented. Ha nem javítják ki, szólsz az NMHH-nak és/vafy a Fogyasztóvédelemhez.
Kedves válaszoló!
Igen már szóltam nekik egy csomószor türelmesen szerelő ki is jött és azt mondta NEM CSERÉLIK KI VÁLTSAK DRÁGÁBB CSOMAGRA ÉS AKKOR ADNAK PERSZE ÚJABB HŰSÉGGEL! az a fogyasztóvédelem nem rossz ötlet csak attól félek hogy beperelnek a nagy "ártatlanok"! Nem tudod lehet névtelen bejelentést tenni? Bár szerintem szinte felesleges mert az ők kezébe van a rendszer vagy tévedek?
VÁROM VÁLASZ/ÁT/OD/ nem tudom tegezhet/em/lek/-e
Szerinted mi a francért perelnének be? Hidd el, azért nem, mert a fogyasztóvédelemhez fordulsz, de azért már lehet, hogy igen, ha az eszközeiket rongálod óvodás módjára.
G.
Kíváncsi lennék hogy te mit csinálnál ilyen silány szolgáltatás mellett hogy 60-70 ezret ki e perkálnál hogy a gönctől megszabadulj!
Én nem tehettem meg hogy ennyit kiadni azért hogy megszabaduljak a gönctől mert nem tartom korrekt összegnek!
Méret te megtehetnéd?
Miért akarsz minden áron kötbért fizetni?
Mondjuk, hogy fogyasztóvédelem, de neeeem, az nem jó, ugye?!
G.
Fogysztó védelemről:
Hosszú
időigényes
jah és a legfontosabb a multik (igy a T-nek is) a zsebébe van
Vagy ha esetleg az elöző mondat nem is állná meg teljessen a helyét akkor szeretném közölni hogy egy ilyen kis ember mint mi nem tud szembe szálnni a hatalmas kiterjedésű multikikal! meg úgy is úgy hozzák ki hogy nekik legyen jó meret azért füzetik a sztárügyvédeiket!
Várom a választ!
U.i.: És ha átíratom olyan családtagra akinek nincs a nevén semmi és ugymond elfelejtsük feladni a sárga csekket?
"Fogysztó védelemről:
Hosszú
időigényes
jah és a legfontosabb a multik (igy a T-nek is) a zsebébe van "
Tévedsz. Ha a T tényleg nem szolgáltat a szerződésben - aminek része az ÁSZF is - megfelelő módon. akkor felügyeleti bírságot fog kiszabni rá - hiába multi, hiába a sztárügyvéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!