Hogyan lehet a telefon illetve a koax kábelt feltűnés nélkül gajra vágni?
Pl. Megszakítani benn valamit
Megelőzve a találgatásokat azért kérek segítséget mivel a T-nél vagyok és megszeretnék szabadulni mivel átráztak mindennel és nem szeretnék több tízezres kötbért fizetni és a szerződésbe van egy olyan kitétel, hogy ha 30 napon bellül a hibát nem udják elhárítani akkor ingyen felmondhatom a határozott időtartamú szerződést!
Ráadásul ha te rongálod meg, akár külön díjat fizethetsz érte:
"Az előfizető köteles a szerződés hatálya alatt a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges, a szolgáltató által felszerelt technikai eszközök és berendezések teljes vagy részleges meghibásodásáért, megrongálódásáért, rendeltetésszerű használatra alkalmatlanná válásáért, elvesztéséért, megsemmisüléséért helyt állni az ÁSZF 4.sz. Mellékletében meghatározott díjazásnak megfelelően."
Forrás: [link]
Vagy kb. 10 perc alatt rájönne, hogy rossz a fejegység és cserélné.
G.
Az a baj, hogy nem tudsz olyan hibát produkálni, amit 30 nap alatt ne tudnának megoldani. Ha rejtélyes módon vizet kap a fej, azt is secc perc cserélik, aztán ha nincs szerencséd, legrosszabb esetben visszaküldik a gyártónak, aztán ott kiszúrják, hogy mi történt (általában persze megy a selejtes dobozba).
Egyébként könnyen ki lehet nyírni a fejet, csak koax kábelére rá kell kötni egy 24V-s tápot, aztán az elektronika felmondja a szolgálatot. De 10 perc alatt ezt is megoldja a szerelő, és ott vagy, ahol kezdtük.
Ráadásul ha rádverik a fej hibáját, akkor is fizethetsz, mint a katonatiszt.
Értem és köszönöm a válaszokat!
Akkor úgy néz ki reménytelen az ügy! Vagy valaki tud valamit amivel feltűnés nélkül lehtene esetleg több hiba és akkor belekeveredik hogy most hol is a hiba vagy ez túl rizikós?
Kiegészítés!
És ha relytélyes módon úgymond sose vagyok otthon? Ergo nem tud bejönni hárítaní?
"És ha relytélyes módon úgymond sose vagyok otthon? Ergo nem tud bejönni hárítaní?"
"A fenti határidő meghosszabbodik, ha
* a hiba kijavításához harmadik személy (például hatóság, közműszolgáltató vagy ingatlantulajdonos) hozzájárulása szükséges a hozzájárulás beszerzésének idejével, azonban a hozzájárulást a szolgáltatónak a hibaelhárítási határidőn belül meg kell kérnie;
* ha a kivizsgálás vagy kijavítás kizárólag a helyszínen, az előfizető helyiségében lehetséges és a szolgáltató általi értesítésben az arra javasolt időpont az előfizetőnek nem megfelelő, akkor a szolgáltató által javasolt időponttól az előfizetővel előzetesen egyeztetett újabb időpontig eltelt időtartam nem számít be a hiba kijavítására rendelkezésre álló határidőbe;
* ha a kivizsgálás vagy a kijavítás időpontjában a szolgáltató és az előfizető megállapodott, és a hiba kijavítása a meghatározott időpontban a szolgáltató érdekkörén kívül eső okok miatt nem volt lehetséges, úgy a hiba kijavítására a rendelkezésre álló határidő a szolgáltató érdekkörén kívül eső okból alkalmatlannak bizonyult időponttól a szolgáltató kezdeményezésére a felek által közösen meghatározott új, alkalmas időpontig terjedő időszakkal."
Forrás: www.telekom.hu/static/sw/download/Egyeni_Internet_aszf_20140101.pdf
Fogod magad és bíróságra mész, mert átvertek. Ez a hivatalos megoldás.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!