Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » VodafoneMobileWifi R206?...

XGreta2001 kérdése:

VodafoneMobileWifi R206? Adatforgalommal kapcsolatos!

Figyelt kérdés

Nemrégiben vásároltam a Vodafonnál, egy ilyen kis VodafoneMobileWifi R206 készüléket. Jól futott az elején, minden nagyon jó volt, aztán kii'rja, hogy lejárt az adatforgalom (ez elméletileg "korlátlan" ott azt mondták, és ezt is ajánlották). Vettem 1GB adatforgalmat, és másnapra megint kii'rta, hogy lejárt... Ilyenkor mivan? Mert annyira belassi'tották, hogy egy 2 perces YouTube videót nem lehet megnézni! Kérlek segi'tsen valaki !!!!

A választ előre is köszönöm!!!!!!!!!!

2014. jan. 2. 20:16
1 2
 11/12 Nevemnincsen válasza:
sziasztok nekem is van egy ilyenem nekem ma lett véve futattam ahogy azt irja az utasításban de viszont az állapotkijelző piros azzal mit kell csinálni?? mert szerintem a nélkül nem jön be
2014. júl. 26. 14:08
 12/12 anonim válasza:

Szasztok!

Nekem kb 1,5 éve van ez a sza*,És már sokat jártunk utána

8 GB os nekem is és!: Ha az adatforgalmam lejár kb 2 hét alatt akkor az van hogy semmi :) Na a vodafone mindig hónap 13-dikán szokták ˇvisszatölteniˇa 8 GB OT

2014. okt. 31. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!