Mekkora adatforgalommal kell számolni egy androidos / Windows -os okos telefon esetében alapjáraton? 100,200 megás internet előfizetés elegendő?
Úgy értem hogy vannak ezekben a telókban olyan extrák mint pl e-mail figyelő, folyamatosan frissülő időjárás jelentés, meg ugye külön google fiókot kell nyitni már a naptár használatához is, továbbá a névgyeket össze lehet kapcsolni a facebook profilokkal is. Arra volnék kíváncsi konkrétan, hogyha én külön nem nyitom meg a netes böngészőt, nem nézek videókat youtube-on, és ritkán facebook-ozom, viszont esetleg napi szinten kíváncsi lennék az e-mailjeimre, akkor az úgy hány megás adatforgalmat tesz ki ? mennyit számít az, ha a fent említett minden funkciót kihasználom ?
Nagyon zöldfülű vagyok még a téren. S40-es zártrendszerű Nokiákon nevelkedtem eddig többségében, de most egy LG optimus GT540-es telómat cserélném Nokia Lumia 520-ra, de már az LG-t is többségében offline módban mertem használtam csak. Bónuszkérdésként Micro Sim ről írhatnátok nekem néhány sort. Lényegét vágom, de mibe kerül ez a szolgáltatóknál, ha régi sim-emet cserélném kényszerűen egy ilyenre, és pl az a fent említett Nokiába akkor már csak új micro sim-el próbálkozhatom ?
Csak e-mailre, meg időjárás szinkronizálásra, elég szűkösen, de elegendő a 100Mb.
Bár ezek a csomagok általában úgy vannak, hogyha lejár a a bizonyos adatforgalmi keret, akkor nem túlszámláznak, csak szimplán lelassítják. Ezzel a sebességgel még lehet e-mailezni, viszont a böngészés már szenvedés vele, sebessége vetekszik a régi betárcsázós internettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!