T-mobile előfizetés?
Igen, mind2-t kell fizetned.
5400 ft a készülék havi törlesztő részlete + 2790 a díjcsomag amit majd használsz. De ez még csak a kezdet, 2 éves hűségszerződést biztos alá kell írnod és a fenti költségeken felül fizetned kell majd a telefonálásokért, sms-kért és mivel ez egy magas kategóriájú telefon lehet, feltételezem mobilinternet díjcsomagért is fizetned kell.
Javaslom nézd meg, hogy mi van a díjcsomagban. Biztosan vannak jutalom percek, jutalom sms-ek, jutalom mb-ok meg blablabla, de nézz át mindent alaposan mielőtt bele mész.
igen, 5400 havonta a telefonért és 2790 ft a díjcsomag
de a Like 300 díjcsomag csak:
Főiskolások, egyetemisták számára elérhető érvényes magyar felsőoktatási diákigazolvánnyal
De mint írtam annál jóval többet kellene. Sztem akár 20 ezret is kellene havonta fizetni.
Am. meg sztem nem helyén valóak ezek a diákoknak adjunk hitelbe drága telefont, nem elég, hogy sok esetben már a diákhitelbe is bele viszik őket, most már telefont is vegyenek,. ráérnek később fizetni. Mi jön még? Vegyenek autót, lakást hitelre? Tönkre teszik a fiatalságot azzal, hogy már eleve mínuszokkal indulnak.
Persze ez amit írtam mind csak akkor érvényes, ha igaz az amit Turbo Rider írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!