Megéri még Sony Xperia Sp-t venni? Mindenki véleményére kíváncsi vagyok!
Sajnos a mostani X10 Mini Pro-m tönkrement,így muszáj váltanom.A fent említett készüléket néztem ki,előfizetésre venném,úgy cirka 70ezer forintba kerül.
Nem értek a telefonokhoz,nehezen tudom összehasonlítani a hasonló árkategóriában található vetélytársakkal,ezért kérem a segítségeteket!
Akár egy igen/nem válasz is megteszi,vagy esetleg azt is megírhatnátok,hogy mit vennétek ti az én helyemben ennyi pénzért!
Előre is nagyon köszönöm!:)
Igen, megéri. Nagyon megéri. Szerintem az egyik legjobb vétel ebben az évben. Én is ugyanezt a készüléket néztem ki, méghozzá a brutál erős hardvere miatt. Mondhatják, hogy az Xperia Z jobb, az, de nem éri meg az árát. Minek 4 magos mobil, mikor az alkalmazások/játékok nagy részét még mindig 2 magra írják. Tehát egy 2 magos játékot az SP jobban elvisz, mint az Xperia Z.
Nagyon megéri az árát, a másik jó vétel még a 10K-val drágább Nexus 4, de szerintem az SP akkor is jobban megéri.
Persze ez saját vélemény. Röviden ennyit az SP-ről.
Én is ezt néztem ki, csak a kijelzője nekem egy kicsit "sápadt" pl. a Samsung telefonokhoz viszonyítva.
Uh. lehet, hogy Galaxy Exprest veszek. Igaz, hogy az gyengébb, és "csak" 4,5", de nem foglalja el 3 gomb a kijelző alját, így nettóban nagyobb, és a színei is szebbek.
Én nem a kérdező vagyok, de válaszolok: NE FRISSÍTSETEK RENDSZERT!
Mikor megvettem, olyan gyors volt, mintha a gondolataimat olvasná. Most egy szimpla alkalmazás megnyitástól is összeomlik.
Gondoljátok: én csesztem el valamit: de NEM! Ez már a javított verzió, a Sony hivatalos weboldaláról.
Sőt: aholy a Google Play áruház frissít, egyre lassabb és lassabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!