Szerintetek milyen telefont vegyünk fel a 14 éves lányunknak? (többi lent)
Amennyit jó szívvel rá tudtok szánni. Ha tud rá vigyázni nyugodtan vehettek neki 50-60 ezer forintért is (Xperia L vagy Optimus F6 például). Ha nem belépő szintű telefont vesztek az kitart 2-3 évig, de persze nem kell túlzásokba esni (iPhoneokkal vagy hasonlóan drágákkal).
Szerintem jövő hét elején kijön a mobilarena.hu karácsonyi telefon ajánlója, abból bármelyiket nyugodtan választhatjátok, nem fogtok csalódni.
Én androidosat vettem magamnak, de nekem kevés választási lehetőségem volt, mert 2 sim kártyát kell használnom a munkám miatt, a dual simes telefonokból pedig nem túl nagy a választék. Az androiddal nagyon meg vagyok elégedve, szerintem egy kislány is könnyen megtanulhatja kezelni, és nagyon sok féle hasznos programot le lehet rá tölteni.
Amivel vigyázni kell az ilyen okostelefonoknál, az az internet, mert ha sim kártyáról kapcsolódsz, nem wifiről, és nincs külön net előfizetésed, akkor elég magas telefonszámlát össze lehet vele szedni. Nem tudom, más telefonokon hogy van, az enyémen be lehet állítani, hogy csak wifiről tudjon csatlakozni, és ezt be is állítottam, hogy még csak véletlenül se netezzem el az összes pénzemet.
Konkrétan hogy milyen telefon, hát... Igazából egy 14 éves gyerek biztos nem fogja kihasználni a felét se annak, amit az a telefon tud, amit pedig kihasznál rajta (gondolom netezés, zene stb.), azt minden telefon tudja. Lényegében mind egyforma. Én legalábbis szerintem inkább külső alapján választanék, ha már megvan az árkategória. Egy pofás kis fehér, nem túl nagy méretű telefon szeintem jól illik egy ilyen korú lányhoz.
Persze,mert ha baromságokat írsz akkor ne is várj normális reakciót.
Kérdező:Én mindenképp Androidosat választanék,az Xperia L pedig nagyon választás lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!