Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » VodafoneMobileWifi R206?...

XGreta2001 kérdése:

VodafoneMobileWifi R206? Adatforgalommal kapcsolatos!

Figyelt kérdés

Nemrégiben vásároltam a Vodafonnál, egy ilyen kis VodafoneMobileWifi R206 készüléket. Jól futott az elején, minden nagyon jó volt, aztán kii'rja, hogy lejárt az adatforgalom (ez elméletileg "korlátlan" ott azt mondták, és ezt is ajánlották). Vettem 1GB adatforgalmat, és másnapra megint kii'rta, hogy lejárt... Ilyenkor mivan? Mert annyira belassi'tották, hogy egy 2 perces YouTube videót nem lehet megnézni! Kérlek segi'tsen valaki !!!!

A választ előre is köszönöm!!!!!!!!!!

2014. jan. 2. 20:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
1 GB adatforgalom ennyire elég. Youtube sokat eszik, úgyhogy ha videózni akarsz, mobilnetet felejtsd el.
2014. jan. 2. 20:27
 2/12 A kérdező kommentje:
Szia Kommentelő! Amikor az elején megvettem a csomagot, akkor tökéletesen futott rajta minden. Még a YouTube is !!!!
2014. jan. 2. 20:31
 3/12 anonim ***** válasza:

Ahogy nézem, nincs a Vodafone-nak korlátlan díjcsomagja (de ha lenne is, aranyárban mérik). Milyen csomagban vagy pontosan?

Nem a sebesség miatt nem ajánlott videót nézni, hanem mert nagy méretűek, azaz a korlátos csomagokat könnyen el tudod velük játszani. És ha kifogysz a keretből, jobb esetben a sebességet korlátozzák (régebben rád verték a leforgalmazott adat díját), onnantól lesz lassú minden.

2014. jan. 2. 20:38
 4/12 A kérdező kommentje:
Mobilnet M 2.év
2014. jan. 2. 21:12
 5/12 anonim ***** válasza:

"MobilNet M

Havonta felhasználható belföldi adatmennyiség: 8 GB"

Magyarul, ha azt mondták neked, hogy korlátlan, akkor átvertek. Ez egy túlforgalmazási díj nélküli csomag, tehát a sebességcsökkenést emiatt szenveded el. 8 GB csak nagyon "lightos" Internet használatra elég, masszív videónézésre nem.

2014. jan. 2. 21:30
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!!! :)
2014. jan. 3. 14:15
 7/12 A kérdező kommentje:
És egyébként, nem lehetne valahogy visszaállitani a lassitásbol olyanra, amilyen volt? Mert egyszer vettem hozzá 1GB-t és 1 nap után leárt...........
2014. jan. 3. 14:45
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy lejárt, inkább elhasználtad. Azt írtad, hogy youtube-ozol. Egy-két párperces youtube videó (iPod Touch-on megtekintve) ~70 mega volt pár éve, számítógépen ennél jobb minőségben dolgozik (emiatt nagyobb is). Magyarul 15-30 videó (HD-ben jóval kevesebb), és oda az 1 giga.

De szerintem a Vodafone szoftverei kijelzik az általuk mért adatforgalmat (T-mobil-é jelzi).

Kérdésedre közvetlenül válaszolva: a korlátozást nem lehet trükkökkel kikerülni.

2014. jan. 3. 17:56
 9/12 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a Vodafonnál nem mondtak semmi olyat hogy "eltudod használni" ott azt mondták, hogy bármennyit internetezhetsz, éjjel-nappal :(
2014. jan. 3. 18:54
 10/12 anonim válasza:
Szia a vodafone jol mondta ejjel nappal csak youtube nelkul.nekem is ez a 8 gb van. ha elfogy akkor belasditjak. de ugyanugy jo lehet mindent csinalni csak videokat nem .
2014. febr. 12. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!