Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Az Apple termékek tényleg drágák?

Az Apple termékek tényleg drágák?

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy az Apple termékek tényleg drágának számítanak-e.

Nyilvánvalóan drága minden eszközük, sok pénzt kell fizetni értük. Na, de ár-érték arányban összehasonlítva más gyártók termékeivel?

2013. dec. 28. 19:05
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Egy Phaetont jobban elfogadnék mint egy 5ös bmw-t
2013. dec. 29. 13:25
 22/28 anonim ***** válasza:
62%

7es vagyok, szóval azért vagyok apple hívő meg agymosott, mert nekem a termelékenység, a könnyű hordozhatóság, a megbízhatóság, és a hosszú üzemidő és hasonlók a lényegeges szempontok és nem azt nézem, hogy mekkora bika hardver van egy cuccban. Köszönöm!!

Vannak olyan speciális területek ahová kell a win, de én személy szerint messze kerülöm, mert termelékenységben nálam messze elmaradt, így simán ráfizetéses lenne wines gépet használnom.

Hát ehhez a gondolkodásmódhoz csak gratulálni tudok. És ezek az emberek tényleg azt hiszik, hogy ők különben gondolkoznak.

Bár bizonyára a gamer vérpistikék meg akik nem tudják megfizetni ezeket a termékeket ők jönnek ilyenekkel. Volt már szerencsém pár ilyen igénytelen kockához, büdösek, koszosak, igénytelenek voltak és egész nap valami hülye játékkal kockultak, mindezt 25 év felett.

2013. dec. 29. 16:23
 23/28 anonim ***** válasza:
19%
Még hogy nem vagy agymosott. :D
2013. dec. 29. 16:51
 24/28 anonim ***** válasza:
18%
Kedves 7es! Ha nem lennének azok a vérpistikék akkor te nem igen nagyzolnál a menő(fos) iphonoddal, mert ezek a vérpistikék csinálják rá majd neked a programokat és a rendszereket. hülyegyerek..
2013. dec. 29. 17:28
 25/28 anonim ***** válasza:
81%
Most komolyan hozzátartozik a kérdéshez a különböző rendszerek felhasználóinak ócsárolása?
2013. dec. 29. 17:34
 26/28 anonim ***** válasza:
77%

ma 17:28

Azért mert valaki programozó még nem kell igénytelennek, meg büdösnek és mocskosnak lenni, de sajnos ezt elég sokszor tapasztaltam ebben a munkakörben.

Már a főiskolán is a legkockábbak voltak a legigénytelenebbek, néhány kivételtől eltekintve.

Leírtam a szempontjaimat, de úgy látszik itt egyesek akik szándékosan provokálni meg sértegetni jöttek ide zokon veszik ha leírják, hogy milyenek is ők valójában. Biztos azért ilyenek, mert az igénytelenségük, meg a zárkózottságuk miatt nem jut nekik normális nő. :) :D

2013. dec. 29. 17:47
 27/28 anonim ***** válasza:
0%
haha, vicces kisfiú vagy. kíváncsi lennék rád. csak halkan jegyzem, valószínű igényesebb vagyok nálad ;)
2013. dec. 29. 18:18
 28/28 anonim ***** válasza:
60%

Miután ennyire "egyszerű" winen egy nyomtató telepítés nem is tudom, hogy miről beszélünk.

[link]

Köszi Apple, hogy nem kell **opnom. Inkább maradok az Apple cuccoknál.

Az infósokkal meg nekem is hasonló tapasztalataim vannak, mint ahogy fentebb írták.

A slusszpoén, hogy az előzőnek komoly problémái vannak a szövegértéssel is. Lehet, hogy igényes, de a szövegértés nem megy neki.

2014. jan. 1. 00:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!