Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Az Apple termékek tényleg drágák?

Az Apple termékek tényleg drágák?

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy az Apple termékek tényleg drágának számítanak-e.

Nyilvánvalóan drága minden eszközük, sok pénzt kell fizetni értük. Na, de ár-érték arányban összehasonlítva más gyártók termékeivel?

2013. dec. 28. 19:05
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
23%
Steve Jobsnak most dagadna a mája.
2013. dec. 28. 19:44
 12/28 anonim ***** válasza:
86%
#9 Voltam, egyetértek az előttem hozzászóló mindkettő írásával. Android után váltottam ios-ra (egy Galaxy Mini, Xperia Play, Xperia S, egy Allfine tablet és egy Galaxy S3 után) , egy iPad 4-et vettem. Megbízhatóságban, optimalizálásban ég és föld a kettő között, az iPad javára. Bár ios 7 alatt crashel párszor a Safari.
2013. dec. 28. 19:47
 13/28 anonim ***** válasza:
87%

Véleményem az Apple termékekről:

Drága, de a minőségnek ára van. Kezedbe veszel egy Apple terméket, és egyből lejön, ez nem zsákbamacska. Minőségi anyag használat, kidolgozottság, elegáns, ugyan akkor visszafogott megjelenés, masszív, stabil, nem recseg ropog mint a többi termék, egyszerűen már a megjelenésével, külsejével, fizikumával is ad egy olyan kisugárzást, hogy ez jó.

HTC, Samsung, Sony, Nokia telefonok, Asus, Dell, IBM, Packard Bell, stb.. laposok egyszerűen gagyinak hatnak egy Apple termékkel szemben.

Aztán jön a hardver. Hasonló az észrevételem, mint itt már írta valaki. A többi gyártó tele pakolja rakat maggal, piszok magas órajellel, sok giga rammal a termékeit. Még is az Apple a leggyorsabb. Az Intel-AMD vitához tudnám hasonlítani. Intel mindig is egekbe nyomta az órajelet, AMD még is lépést tartott vele, volt amikor fele akkora órajellel. Valamint sikerült egy olyan szoftvert csinálni, amit az Apple "gyengébb" hardvere gyorsabban elvisz, mint a többi gyártó a wint, androidot.

Baromi megbízhatók, nem fagynak, dinamikusak, egyszerűek, ugyan akkor komoly feladat elé is odaállíthatod mint bármely másik gyártó csúcs készülékét. Egy androidos vagy win-es telefon idővel lassul, mint a PC-knél nekik is kijár egy újratelep idővel. Applenél nincs ilyen probléma.

Iphone gépek jobb képet csinálnak, mint a többi. Hiába raknak 10-en akárhány megapixeles kamerát egy telefonba, meg a Nokiákba a 40 megapixeleseket, ha a képminőség az almához képest vacak. Nincs az a megjelenítő, amivel ki tudnál használni akár egy 5 megapixeles felbontást. Ha meg valaki azzal akar foglalkozni, hogy digitálisan nagyít, vagy szüksége van a nagy felbontásra, valószínűleg nem egy telefonnal fogja azt megtenni.

És még mindig HTC-s vagyok, mert nem engedhetem meg magamnak az Iphonet. Apple notebookom sincs. Csupán ideig óráig volt a kezem között mindkettő.

3-mas voltam.

2013. dec. 28. 19:57
 14/28 anonim ***** válasza:
70%
azt kell nézned mire használnád. android párti vagyok, mégpedig azért, mert arra a legtöbb programot ingyen le tudod tölteni, tudod használni. na meg az új eszközök elég gördülékenyek. nem kell vacakolni az itunes-al, ha valamit akarsz rárakni gyorsan a gépről. bluetooth (haha..), ez lehet egy vicc, mert senki nem használja már, de kompatibilis az összes eszközzel kivéve az apple.. :D ők viszont csak egymással. annyi pénzért rakhatnának erősebb cuccokat is bele. míg pl az iph5 az s3 vetélytársa, addig a gyártó már piacra dobta az s4-et, majdnem egy évvel később jött az 5, mégsem tudta felülmúlni az s3-at. és amennyit tudnak ahhoz képest elég drágák. és szögletes a sarkuk ami által szépen meglátszik a telefon nyoma a nadrágzsebeden. hupsz :D
2013. dec. 28. 20:14
 15/28 A kérdező kommentje:

Nagyon örülök a sok válasznak, köszönöm szépen! :)

Azt kell mondjak én is azokkal értek egyet akik szerint nem drágák az Apple eszközök ár-érték arányt tekintve.

Szerencsére nekem mindegyik okostelefonos versenyzőből (Android, iOS, Windows Phone) akad egy a családban, így mindet ismerhetem valamelyest. :P :)

2013. dec. 29. 02:16
 16/28 anonim ***** válasza:
9%
Azért az hihetetlen,hogy mennyire agymosottak az igazi apple hívők.
2013. dec. 29. 07:53
 17/28 anonim ***** válasza:

Nem vagyok Apple hívő, életemben nem volt még saját Apple termékem, csak egyszerűen jó.

Ez olyan mint ha egy csúcs kategóriás A8-ast, vagy 5-ös bömbit hasonlítgatnád a legújabb Volkswagenhez, Saabhoz, stb... Azok is jók, mennek is mint a golyó, csúcs autók. De nyomába nem érhet egy jó öreg bömösnek.

2013. dec. 29. 10:41
 18/28 anonim ***** válasza:
0%
Az A8 egy kategória, az 5ös megint egy, a VW-enhez nem adtál kategóriát így lehet is hasonlítgatni.. Audi fan vagyok, de nagyon szeretem a VW-t. Mégpedig azért mert egy cég és kb ugyanaz a belseje egy vw-nek mint egy Audinak olcsóbban :) a 2007es Passatban start/stop rendszer van, míg a 2008-as a6-ban még rugóskulcs van ;) Eltértünk a tárgytól, de te hülye vagy mint a segg. hogy hasonlíthatnál össze egy iph3g-t egy s3-al?! mert ezt mondtad, hogy egy öreg bmw jobb mint egy új vw. Az apple-t egyszerűen csak jónak állítják be, még mindig nem vennék annyi pénzért. ha kb a felébe kerülne, akkor esetleg meggondolnám, de akkor sem..
2013. dec. 29. 10:55
 19/28 anonim ***** válasza:
VW csúcskategóriát említettem, valamint úgy írtam "jó öreg bömös" ami alatt a márkát értettem mint BMW. itt az öreg szót ne szó szerint értsd. De igazad van félreérthetően fogalmaztam.
2013. dec. 29. 12:54
 20/28 anonim ***** válasza:
a csúcskategóriák közt ott van a Phaeton, cc, vagy Touareg. azok elég jók :) és a sima Passat sem rossz ;)
2013. dec. 29. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!