Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért olyan drágák az Apple...

Miért olyan drágák az Apple termékek? Vagy azért mer olyan jó?

Figyelt kérdés
Csak azért mert "beleharapott alma" vagy tényleg olyan jó?
2013. ápr. 29. 17:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem rosszak az Apple cuccok. De a legfőbb indok az árukra az, hogy megtehetik.
2013. ápr. 29. 17:32
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Egy hete, mióta van Almás eszközöm (ipad mini) azóta tapasztaltam és értettem meg miért drága az Apple. Mert tényleg nagyon jó.
2013. ápr. 29. 17:38
 3/6 anonim ***** válasza:
93%
Az apple cuccok a legjobbak, megbízhatóak és tarósak. Ha egy iMac-et vagy MacBook-ot megveszel azt ha rendeltetés szerűen használod, biztos nem romlik el vagy 10 évig minimum:)
2013. ápr. 29. 17:40
 4/6 anonim ***** válasza:
igen, főként az időtállás az, ami miatt lassan, de megtérül, bár én az iMac-Macbook vonulatot nem mondanám már pótolhatatlannak, de iPod, iPad, iPhone-ok nem rosszak. nem is a hardver, hanem akár az OSX, akár az iOS az, ami azzáteszi, hiszen mind2 rendszer jóval gördülékenyebb gyengébb hardveren is, mint akár szgépeken egy windows(de Hackintosh-t már normál PC-re/notira is lehet rakni). igazából nem drága, csak lassabban lesz olcsó, mert míg androidnál egy jelenlegi csúcshardver leszorítja a nyers erőben jóval gyengébb 2-3 éves csúcskészülékeket, addig például egy iPhone 4 és 5 között nincs akkora különbség, hogy a 4-et 30-35ezerért kelljen adni.
2013. ápr. 29. 18:32
 5/6 anonim ***** válasza:
49%

Egyszerűen ennyibe kerül megcsinálni. Természetesen van is rajta profit rendesen, de ha megnézzük a konkurenciát, mondjuk telefonok terén SGS4 meg HTC One, mindegyik 7-800 dollár függetlenül, iPhone 5 meg 650-850 dollár körül kapható (16 gigás 650, 64 gigás 850).

Egy Macbook Air nem tudom hány százezer forint, de a konkurens Windows-os ultrabook-ok szintén 300k-tól indulnak.

Az Apple asztali konfigjának nem tudom mi a neve, de abból mondjuk sokkal jobbat össze lehet állítani féláron, szóval az azért kivétel.

Kicsit tényleg túlárazottak, de azért a konkurencia sem mindig olyan nagyon olcsó. Az már más kérdés, hogy konkurencia milliószor erősebb hardvert pakol mindenbe, de Apple-nél inkább a szoftverre gyúrnak.

2013. ápr. 29. 19:07
 6/6 anonim ***** válasza:
71%
Asszem az egy jó válasz, hogy a 2007ben vásárolt ipod touchomat még mindig (bár nagyon ritkán) de tudom használni akár még játékokra is!
2013. ápr. 30. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!